astrami satip golf aldim

Ynt: astrami satip golf aldim

Hayırlı olsun. Kaliteli bir seçim.

hayırrlı olsun ancak şahsi fikrim , üzerine azdaha eklenerek bir audi a3 yada a4 alınabilirdi golf güzel ancak o paraları hak etmiyor

OGOKTAS link' Alıntı:
:) olur böyle vakalar, genelde yüz yüze konuşurken ismimi unutanlar Erdoğan derler Oğuz u ilk kez duydum baya farklı geldi :)

Haklısın ֖zhan kardeşim bana da yaparlar bazen  005hihih

OGOKTAS link' Alıntı:
Tam da ben bu durumdan bahsediyordum Turgaycığım :)

005hihih

şaka bir yana iş yerime gelen müşteriler bazen farklı isimlerle hitap ederler, bozuntuya vermem pek  :D

Tolga KARACA link' Alıntı:
005hihih

şaka bir yana iş yerime gelen müşteriler bazen farklı isimlerle hitap ederler, bozuntuya vermem pek  :D

Hahaha :) aynı durum bende de var müşteriler bazen Erdoğan derler bende pek çaktırmam ama ufak bÖ®r tebessüm ederim, uyanık olanlar hemen ben size ne dedim diye sorarlar :)

Birde şöyle bir hikayem var bende iki isim var Mehmet ֖zdemir ben Mehmet'i orta okula başlayınca kavradım ama annem kavrayamamış okacakki çoktur arkadaşlarımın evi arayıp Mehmet le görüşebilirmiyix dediklerinde annemin yanlış numara diye telefonu kapattığı :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Hahaha :) aynı durum bende de var müşteriler bazen Erdoğan derler bende pek çaktırmam ama ufak bÖ®r tebessüm ederim, uyanık olanlar hemen ben size ne dedim diye sorarlar :)

Birde şöyle bir hikayem var bende iki isim var Mehmet ֖zdemir ben Mehmet'i orta okula başlayınca kavradım ama annem kavrayamamış okacakki çoktur arkadaşlarımın evi arayıp Mehmet le görüşebilirmiyix dediklerinde annemin yanlış numara diye telefonu kapattığı :)

:D  :D teyze sanırım Mehmet adına başta pek sıcak bakmamış ondan kavramak istememiştir bizde de aynı durumlar oluyor ordan biliyorum  :D

Güle güle kullanın allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1.3 ten geçiş çok farklar yaratır illaki ama 1.6cdti'mi asla değişmem :D 2bin tl verip harika bir ses sistemi sahibi olunabilir ama üzerine 20 tl de versen harika yol tutuşu iç ve dış tasarım sahibi olunamıyor :D

Geri