- Konuyu Başlatan
Ynt: ASTRAMI -YENİ GOLF 7 Mİ ?
Ocakta siparişler açılıyor mart gibide ilk volvolar geliyormuş az önce görüştüm v40 yerine daha yüksek olan Volvo v40 cross countryi düşünüyorum aslında almışken artık yüksek bir araç almak isitoyorum uzun süre tiguen - mokka ve kuga arasında gittim geldim. Araba işi çok fena bir iş ya
REC link' Alıntı:Benim de şuan aklımı kurcalayan bir araç V40... Volvo, ülkemizde değeri pek bilinmeyen ve kendini kanıtlayamayan bir marka. Bunun en temel nedeni distrübütör problemi. Volvo gibi bir markanın Doğuş Oto'nun elinde olduğunu düşünebiliyor musunuz? Golf'ü bile çeşitli satış stratejileri ile şişirip premium fiyatlara sattıklarına göre V40 gibi nadide bir aracı, Mercedes C180 fiyatının bile üzerinde satarlardı herhalde..
Bu şartlar altında yalnızca uzun süre binerim derseniz V40 çok iyi bir tercih olurdu çünkü 2. eli GOLF kadar etkili değil...
Ama kalite olarak aşağı kalmaz ve tasarım olarak V40, 2-3 kez GOLF'u katlar onu da belirteyim...
Ocakta siparişler açılıyor mart gibide ilk volvolar geliyormuş az önce görüştüm v40 yerine daha yüksek olan Volvo v40 cross countryi düşünüyorum aslında almışken artık yüksek bir araç almak isitoyorum uzun süre tiguen - mokka ve kuga arasında gittim geldim. Araba işi çok fena bir iş ya