ASTRAMI -YENİ GOLF 7 Mİ ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunc041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ASTRAMI -YENİ GOLF 7 Mİ ?

Gök link' Alıntı:
arkadaşlar geçenlerde bi arkadaşımın golf 7 tdı manuel aracını kullandım... bence iç ışıkları inanlmaz basit ve araba eski golften bile sertti.. bence golf iyice kaliteden ödün vermiş o ekran hele o kadar basıt duruyor ki:S

comfortline donanım yine bomboştu... ama tdı motora söylenecek bir şey yok tabiki

Golf 6 nın güvenli konforlu ama pek direkt olmayan bir sürüşü vardı, muhtemelen zorlaşan rekabette elini güçlü tutmak için daha iyi bir direksiyon ve sert yürüyen aksam geliştirilmiş demene göre.

Ben sadece galeride inceledim kullanmadım; daha ciddi ve alımlı hale gelmiş biraz da büyümüş ancak arka kapılarda kullanılan malzemeler ucuzlamış Astra H dan sonra J deki gibi, bazı detay noktalardaki işçilikse eskisi kadar sağlam değil artık.

Yeni 140Hp lik motor + (garanti altına alırlarsa) Dsg için düşünebilirim ama 70.000 sınırına yaklaşırsa farka bakmaz A3 e geçerim direkt..

batu link' Alıntı:
insanlar insignayı satacam diye kıvranıyo,elli takla atıyo, sonuç belli :).. az önce passat lara bir bakayım dedim .. 2. eli sıfır ile aynı vede çerez gib satıyo :).. vw bütün modelleri böyle :) hepsi çok kötü oldukları için sanırım :)

Vw nin tüm modelleri ortalamanın üzerinde bir kaliteye ve ileir teknolojiye sahip ancak markanın 2. eldeki başarısında Doğuş un tedarik sürecini uzun tutuması ve fiyat politikasıyla marka imajının hayli yükselmesine neden olması yatıyor; 2. elde aranılan kriterlerden sorunsuzluk ele alındığında Passat 2. elde Insignia kadar sorunsuz bir model değil ve denk kombinasyonlara sahip bir Passat la Insignia hiçbir karşılaştırmada birbirlerine fark atamıyorlar örneğin.

Evet bence opelin ww den aşşaıda kalır tek yanı dizel motoru ve şansımanları bütün markalar çift kavrama geliştirmiş ve 1.6 yada 1.5 dizel geliştirmişken opel hala yaya kalmış durumda.Volvoyu bekleyeceğim heralde durum onu gösteriyor.Araç siyah ve siyah ve beyaz araçtan artık gına geldi pasimik mavi golf bulursam alacağım yoksa şimdilik astra j ye devam ve volvoyu bekleyeceğim.

1,4 T cosmo A.S den sonra 1,6 TDI DSG sizi kesinlikle üzmez üstüne çokta mutlu eder ama bahsettiğiniz aracın fiyatı 80000 TL ye yakın 2010-2011 az km. li orjinal 320d A4 alınabilir o paraya

Mazda Cx5 coming soon :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Sağlam bir işçiliğe sahip, kendine has yeni nesil teknolojiler barındıran oldukca kaliteli bir üretim.  045thumbsup
  Evet araç çok hoşuma gitti ayrıca çok özel bir indirimde aldım şirket sayesinde bakalım büyük ihtimal alacağım ve garantili olarakta tüp taktıracağım.

Güzel araç, kararınız hayırlı olsun...

''Neye niyeeet, neye kısmet'' diye buna denir sanırım...  Sohbetin başından beri adı bile geçmemişti;)

REC link' Alıntı:
Güzel araç, kararınız hayırlı olsun...

''Neye niyeeet, neye kısmet'' diye buna denir sanırım...  Sohbetin başından beri adı bile geçmemişti;)
  Valla öyle oldu aslında iyide oldu biz ailecek çok dağ bayır geziyoruk yaylalar bozuk yollar taşlı yollar altını vurup duruyorum içim gidiyordu astramın şimdi için rahat gezeceğim. Bu araç 2.0 160 hp ve 4x4 olduğu halde benim araçtan benzin olarak daha az yakıyor.

tunc041 link' Alıntı:
  Valla öyle oldu aslında iyide oldu biz ailecek çok dağ bayır geziyoruk yaylalar bozuk yollar taşlı yollar altını vurup duruyorum içim gidiyordu astramın şimdi için rahat gezeceğim. Bu araç 2.0 160 hp ve 4x4 olduğu halde benim araçtan benzin olarak daha az yakıyor.

Mazda marka ticari araçlarım olmuştu, eğer Akçay da servis sorunu yaşamasaydım gene tercih edeceğim bir marka olurdu.

Mazda lar son derece kaliteli uzun dönem özelliklerine sahip mekanik olarak dayanıklı araçlardır, 2.0 Skyactive motor çok özel ve kendine has bir sıkıştırma teknolojisiyle çok hassas - keyifli gaz tepkisi sunan bir üretimdir; aracınızı güle güle kullanın.

Geri