Astramın Bana Bayram Hediyesi

Ynt: Astramın Bana Bayram Hediyesi

Yağmur sensörünü taşıyan ve ön camın üst ortasında yer alan cama yapışık parçanın sağ alt köşesi ve 3-5 cm çevresi camdan ayrılmış, sallanıyor

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Yağmur sensörünü taşıyan ve ön camın üst ortasında yer alan cama yapışık parçanın sağ alt köşesi ve 3-5 cm çevresi camdan ayrılmış, sallanıyor

Hiç dikkat etmemiştim şimdiye kadar. Bu parça dikiz aynası ile de bitişik sanırım, dikiz aynasının titremesi de bununla alakalı olabilir belki.

xylent link' Alıntı:
[quote author=vehicle_dynamics link=topic=2179.msg45010#msg45010 date=1314973419]

Hiç dikkat etmemiştim şimdiye kadar. Bu parça dikiz aynası ile de bitişik sanırım, dikiz aynasının titremesi de bununla alakalı olabilir belki.
[/quote]

Dostum o durum benim ilk aldığımda dikkatimi çekti ve ustaya sordum normal olduğunu söyledi.Ben ikna olmadım sıfırlara baktım onlarda da öyleydi,cama tam sıfır(yapışık) değil birkaç mm var arada.Ses yapmıyor,yani benim araçta sorun yok.... Ama dikiz aynasının ondan dolayı titreyeceğini tahmin etmiyorum.greatt

evet benim aracta da bu sensör tamamen cama yapışık degil. hatta bi ara plastik kapagın sag alt ucu baya  ayrılmış sallanıyordu. sanırım aracı yıkatırken adamlar camı sildiklerinde yerinden cıkartmışlardı. kolayca yerine oturuyor ama. hafif bastırdıgınızda klik sesi geliyor.

"vehicle_dynamics" ne oldu dostum bir sonuç var mı?

xylent link' Alıntı:
Dikiz ayna titremesi bende de oluyor, özellikle yüksek sesli ve basslı müzik dinlerken. :D Yağmur sensörü parçasının ön camdan ayrılmasını ilk kez duydum. Nasıl bir problem bu?

ben geçen ay servise gittigimde aynı şikayetleri belirttim. yagmur sensoru için, kauçukumsu yapışkanlı bir fitille sorunu çözdüler: dikiz aynasını yeni farkettim, resmen kafa sallayan oyuncak köpek biblosu gibi zıngırdamaya başladı. onuda bayramdan sonra halledecegim....

bu arada çok buyuk geçmiş olsun sn dynamics, insallah garantiden halledilir. olmazsa peşini bırakmayın....

Arkadaşlar bu hafta yaklaşık 2000 km. yol yapacağım.Benim araç 6800 km.de.Baskı balata olayı acaip kafamı kurcalıyor,insan ister istemez acaba benim otoda da bişey var mı?uzun yolda bir şey olur mu?diye korkuyor.Onlarca aracım oldu,hiç böyle bişey duymamıştım.Giden aracın balatası bitip yolda kalınırmı,bu nasıl bir olay ya.Benim bildiğim baskı balata zamanla aşınır ve usta sürücüler aracın çekişinden,yakıt tüketiminden farkeder ve değiştirilir...50000 TL para ver sonra elin yüreğinde git gel.Çok canım sıkılıyor arkadaşlar.... battle_Teroriste
Bilmem yanılıyormuyum,yorumlarınız nedir?

mertandur link' Alıntı:
Arkadaşlar bu hafta yaklaşık 2000 km. yol yapacağım.Benim araç 6800 km.de.Baskı balata olayı acaip kafamı kurcalıyor,insan ister istemez acaba benim otoda da bişey var mı?uzun yolda bir şey olur mu?diye korkuyor.Onlarca aracım oldu,hiç böyle bişey duymamıştım.Giden aracın balatası bitip yolda kalınırmı,bu nasıl bir olay ya.Benim bildiğim baskı balata zamanla aşınır ve usta sürücüler aracın çekişinden,yakıt tüketiminden farkeder ve değiştirilir...50000 TL para ver sonra elin yüreğinde git gel.Çok canım sıkılıyor arkadaşlar.... battle_Teroriste
Bilmem yanılıyormuyum,yorumlarınız nedir?

Doğru söze ne denir. Gerçekten fark edilebilecek bir sorun bu debriyaj derdi. Ama ortada hiçbirşey yokken yolda aniden gitsin Hem de normal normal giderken. Olacak saçmalık değil. Kanımca balata sorunlu olabilir ama pedalda da sıkıntı var. Tam ayırmıyormudur nedir?...

Geri