Astramin yeni hali

Çok sade olmuş :) çok tatlı :)

arkadaşım yoruma açtığın için kendi fikrimi söylüyorum kişisel algılamazsın umarım. modifiye işni çok seven biri olarak araban çok "yapma" duruyor. yani olmamış. ekler olmamış, yay kendini göstermemiş çünkü jantlar dandik...vs bence daha sade bıraksaydın aracı daha şık bi görünüm elde edebilirdin

masallahh beyaz ayrı bır guzeelllll ne yapıyorsa bu beyaz renktekı arabalara oluyor :)

arkadaşım yoruma açtığın için kendi fikrimi söylüyorum kişisel algılamazsın umarım. modifiye işni çok seven biri olarak araban çok "yapma" duruyor. yani olmamış. ekler olmamış, yay kendini göstermemiş çünkü jantlar dandik...vs bence daha sade bıraksaydın aracı daha şık bi görünüm elde edebilirdin
bu herkesin kendi zevki dostum!!!ayrıca arabada öyle ahım şahım bi modifiye yok!sen daha iyilerini yaparsın bizde seninkileri görmüş oluruz;)
teşekkür ederim yorum yapma zahmetinde bulunduğun için!!

Siyah daha büyük bir jant düşünülebilir onun haricinde gayet sade, şık bir araç olmuş, kazasız belasız sürüşler inşallah

Stoplari ledli yapmani tavsiye ederim.beyaz araçta kapi çitalarini sonradan boyatmak iyi durmuyor benden söylemesi hem beyaz hem siyah astra war bizde.kapi çitalariyla kapi kollarini boyatma bence.

Geri