astra h jantları da bu araca başka yakışmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum arac cok guzel ancak 5 cm eibach spor yayı orjinal amortisorle mi kullanıyorsun.. Bende attım aynı yayı orjinal amortisörle asfaltta cok super ama
biraz yol bozuldum tıkırtı bitmiyo ön düzende (veya amortisörde)
kışın jantlara ne oluyo? yani neden çıkarıyosunuz? krom yerler yağmurdan falan mı zarar görüyo? soralım öğrenelim
vakti gelmiş ama jantlar çok güzel uymuş araca süper.kazasız belasız...
züper züpoer nazar değmesin
astra h jantları da bu araca başka yakışmış
Kazasız belasız kullanmak nasib olur inşallah çok güzel maşallah:good:bu arada ben bafralıyım.çektiğiniz fotoğraf da baraj tarafları kızılırmak kenarı.gezi amacıyla mı gittiniz?güzeldir bizim oralar2006 astra comfort 1.6 16v twinport.
1000 miglia 17 inç çelik jant,
5 cm eibach spor yay,
nexen n3000 performans lastikler,
cam filmi,
enjoy önfarlar,
myracing crom egzos ucu,
metal (mavi paspaslar),
sony gt-450s mp3 çalar,
şimdilik bu kadar arkadaşlar
üstteki resim samsun bafra'da çekilmiştir.alttaki resimde giresun görele'de çekilmiştir.
şu anda aracımda 16 inç astra h jantları mevcuttur.kışın 17'leri kenarları kromaj olduğu için zarar görmesin diye çıkarıyorum.resimler aşağıda
araç çok hoş bi rüzgarlık neden olmasın demi
Kazasız belasız kullanmak nasib olur inşallah çok güzel maşallah:good:bu arada ben bafralıyım.çektiğiniz fotoğraf da baraj tarafları kızılırmak kenarı.gezi amacıyla mı gittiniz?güzeldir bizim oralar
çok güzel olmuş valla bide njoy farlarından bende bulaydım bitane herkes almış bende yok bitek gördükçe içim acıyor jantlar çok yakışmış valla iyi seçim
kazasız belasız kullanın
güzel araç gerçi hergün görüyorum nede olsa bizim mahallede yani güzeltepedeteşekkürler cümlemize.