astramm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çesil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dostum arac cok guzel ancak 5 cm eibach spor yayı orjinal amortisorle mi kullanıyorsun.. Bende attım aynı yayı orjinal amortisörle asfaltta cok super ama
biraz yol bozuldum tıkırtı bitmiyo ön düzende (veya amortisörde)

orjinal amortisörlerle kullanıyorum.ben hiçbir ses yada problemle karşılaşmadım.asfalttada bozuk yollardada (yazın karadenizde 3.000 km yol yaptım köy yolları çok bozuktu) aksine arabama biraz daha fazla aşık oldum özellikle sağlamlığına,yol tutuşuna ve yakıt ekonomisine.ama alabilirsem spor amortisörde alıcam bir iş yaptık tam olsun.

kışın jantlara ne oluyo? yani neden çıkarıyosunuz? krom yerler yağmurdan falan mı zarar görüyo? soralım öğrenelim

kışın jantların kenarları krom olduğu için kar suyu,yollara atılan tuz,kimyasal maddeler zarar vermesin vede lastiklerimde performas lastiği olduğu için çıkarıyorum.

vakti gelmiş ama jantlar çok güzel uymuş araca süper.kazasız belasız...

teşekkürler.

züper züpoer nazar değmesin

teşekkürler cümlemizin aracına nazar değmesin.

astra h jantları da bu araca başka yakışmış

evet çok şık durdu.bu arada lastik ebatları 195 50 16'dır.malum 5 mm yaylarla jantların ofsetleri geniş olduğu için ancak kurtarıyor.

Son düzenleme:
2006 astra comfort 1.6 16v twinport.
1000 miglia 17 inç çelik jant,
5 cm eibach spor yay,
nexen n3000 performans lastikler,
cam filmi,
enjoy önfarlar,
myracing crom egzos ucu,
metal (mavi paspaslar),
sony gt-450s mp3 çalar,
şimdilik bu kadar arkadaşlar :)

17jv6.jpg

16ev6.jpg

karadeniz019hm0.jpg

üstteki resim samsun bafra'da çekilmiştir.alttaki resimde giresun görele'de çekilmiştir.
karadeniz098ww6.jpg

image158ng3.jpg

image154cb1.jpg

şu anda aracımda 16 inç astra h jantları mevcuttur.kışın 17'leri kenarları kromaj olduğu için zarar görmesin diye çıkarıyorum.resimler aşağıda
12012008024fi2.jpg

12012008025ks9.jpg

12012008026qz9.jpg

12012008027hj0.jpg

12012008028ie2.jpg
Kazasız belasız kullanmak nasib olur inşallah çok güzel maşallah:good:bu arada ben bafralıyım.çektiğiniz fotoğraf da baraj tarafları kızılırmak kenarı.gezi amacıyla mı gittiniz?güzeldir bizim oralar:)

çok güzel olmuş valla bide njoy farlarından bende bulaydım bitane herkes almış bende yok bitek gördükçe içim acıyor :D jantlar çok yakışmış valla iyi seçim :)

araç çok hoş bi rüzgarlık neden olmasın demi :)

Kazasız belasız kullanmak nasib olur inşallah çok güzel maşallah:good:bu arada ben bafralıyım.çektiğiniz fotoğraf da baraj tarafları kızılırmak kenarı.gezi amacıyla mı gittiniz?güzeldir bizim oralar:)

çok güzel olmuş valla bide njoy farlarından bende bulaydım bitane herkes almış bende yok bitek gördükçe içim acıyor :D jantlar çok yakışmış valla iyi seçim :)

arkadaşlar kusura bakmayın konuya epeydir girmedim.rüzgarlık bende düşünüyorum hem camın üstüne hende bagajın üstüne inşallah onlarda olacak.

lazrail61 ağustosta inşallah yine gelicem ben bafraya dediğin gibi baraj yolu orası.annem giresunlu babam trabzonlu eşimde bafralı karadeniz benim yani.inşallah görüşürüz.

teşekkür ederim kardeşim enjoy farlar ayrı bir hava katıyor araca bu kesin.

kazasız belasız kullanın

güzel araç maşaallah çok güzel olmuş fazla modifiye bozuyo arabayı böyle harika. kazasız blasız binin :)

Geri