astramm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çesil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar kusura bakmayın konuya epeydir girmedim.rüzgarlık bende düşünüyorum hem camın üstüne hende bagajın üstüne inşallah onlarda olacak.

lazrail61 ağustosta inşallah yine gelicem ben bafraya dediğin gibi baraj yolu orası.annem giresunlu babam trabzonlu eşimde bafralı karadeniz benim yani.inşallah görüşürüz.

teşekkür ederim kardeşim enjoy farlar ayrı bir hava katıyor araca bu kesin.
oo demek her taraftan hemşeriyiz.benim de babam trabzonlu.senin plakayı aklımda tutayım da karşılaşabiliriz belki:)

maşallah kazasız belasız
teşekkürler.

ben anadoluhisardayım ama maksinin oraya cok gelirim servisede ugrarım görüşebiliriz

cok süper görunuyor kazasız belasz.
teşekkürler.

evet abi olabilir zaten bende güzeltepe oturuyorum çok yakın maxiye

arkadaşlar cumartesi günü sabah 09:00-12:00 arası arkasta olucam.telefon numaramda 0 536 570 21 93 inşallah görüşürüz arkadaşlar.

oo demek her taraftan hemşeriyiz.benim de babam trabzonlu.senin plakayı aklımda tutayım da karşılaşabiliriz belki:)

inşallah inşallah hemşerim.

yaben cts yola gidiyorum ama orda bir sorun olursa yusuf ustayala konuş benim ismimi ver ok

abi 15 gündür araba arkasta :( parça gelcekmiş bekle allah bekle bakalım ne olcak

erkan ben senin arabayı sordum tanıyormusunuz diye yo dediler git dedigim kişiye ismimi ver o halleder ali arslan de yusuf işkin ismi ok

erkan ben senin arabayı sordum tanıyormusunuz diye yo dediler git dedigim kişiye ismimi ver o halleder ali arslan de yusuf işkin ismi ok
tamam abi çok teşekkür ederim allah razı olsun :good: :good:

cumartesi senin aracı sorarım erkan.benim aracın amortisör takozları değişecek.oradaki herkezi tanıyorum.yedek parçada hüsnü abi var ona bir sorim bakalım ne parça lazımmış?olmazsa ahmet abiyi sıkıştırim biraz.

Geri