astramm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çesil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel araç gerçi hergün görüyorum:D :D :D :D nede olsa bizim mahallede yani güzeltepede:D :D :D :D :D :D

erkan senin arabada arkas da idi bende orda gördüm:D :) :D
gjm000jv4.jpg

ya abii helal valla bende arabamı bekliyorum hala parça gelcek hehheeh arabamı gördümm sagol

güzel araç maşaallah çok güzel olmuş fazla modifiye bozuyo arabayı böyle harika. kazasız blasız binin :)
teşekkürler

güzel araç gerçi hergün görüyorum:D :D :D :D nede olsa bizim mahallede yani güzeltepede:D :D :D :D :D :D

gjm000jv4.jpg

nasılda farkettin valla helal fotosunu bile çekmişsinnn :D

arkadaşlar birbirimize bu kadar yaknız ve birbirimizi tanımıyoruz.ayıp valla birgün buluşalım arkadaşlar.valla ben etrafıma o kadar dikkat ediyorum ama hiç sizin araçları görmüyorum.

Son düzenleme:
güzel araç maşaallah çok güzel olmuş fazla modifiye bozuyo arabayı böyle harika. kazasız blasız binin :)
teşekkürler haklısın aslında.

gjm000jv4.jpg

arkadaşlar birbirimize bu kadar yakınız ve birbirimizi tanımıyoruz.yuh bize.aslında o kadarda dikkatli bakıyorum etrafıma birini tanıyim diye.neyse karşılaşırsam sizinle yolda durdurucam sizi ona göre.

ben anadoluhisardayım ama maksinin oraya cok gelirim servisede ugrarım görüşebiliriz

teşekkürler haklısın aslında.

arkadaşlar birbirimize bu kadar yakınız ve birbirimizi tanımıyoruz.yuh bize.aslında o kadarda dikkatli bakıyorum etrafıma birini tanıyim diye.neyse karşılaşırsam sizinle yolda durdurucam sizi ona göre.
olur abi durdur tabiki görüşelim :D :D :D

ben anadoluhisardayım ama maksinin oraya cok gelirim servisede ugrarım görüşebiliriz
evet abi olabilir zaten bende güzeltepe oturuyorum çok yakın maxiye

Geri