Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yazın 97 Opel Astra aldım.Lastikler kötü değiştirmem lazım .Pek de anlamam acemi sayılırım.Buralarda yollar pek iyi değil.Uygun fiyatlı ne alabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.
genelde michlen ;bridgstone;pirelli kullanılıyor ama bunların fiyatı 125 ytl civarında yani 4ü 500 ytl;marshall diye bi marka var ;o biraz daha ucuz ama nasıl bişey bilmiyorum;michlen bozuk yoldan çok etkileniyor diye biliyorum;bende alacam 4 tane ama bi türlü karar veremedim hangisini alayım diye;birde uzakdoğu markaları var;onlar biraz daha ucuzdur heralde...
arkadas bildiğim kadarıyla lastik ebatların 195/55/15 ve bu ölçülerde 125 ytl ye Michelin Goodyear veya bridgestone gibi marka lastik yok.220 ytl den baslıyo bunların fiyatı.ama dersen ki uzak doğu malı olabilir 100 civarı bulabilirsin nankang nexen nokian aurora marshall kumho vb....
Dün son derece yoğun piyasa araştırmalarımın ardından kararımı verdim ve 4 adet Bridgestone Turanza ER300 serisi lastik aldım. Tek kelimeyle mükemmel! Fiyat sorun olmayacaksa kesinlikle tavsiye ediyorum! 195-55-15 H serisinin 4 adedini 740 YTL'ye aldım. Üstelik ücretsiz yol yardım ve konaklama hizmetleri ile ilgili kampanyası da var. Bridgestone müşteri hizmetleri de tek kelimeyle mükemmel...