Esp uyarısı lütfen artık net çözüm bekliyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isyew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bide ilk hatayi verdikten sonra kesinlikle bir daha vermiyor. Hani bir bobin bir buji yada sensör hatalı olsa sürekli vermez mi hatayi?
Vermez genelde motor aşırı yüke binerse yada uzun yolda alırsın parça komple işlevini yitirirse verir durur

Benzin olarak yarım depo üstü. Ama içinde enjektör temizleyici ekledim benzin alırken ama koymadan öncede de gerçi hata veriyordu. Bu rot ile ilgili olabilir mi lastik ebati değişti diye
Normalde lastik ebatı değiştirirsek ABS beynine lastik ebatnı kodlamak lazım yoksa ESP yanabiliyor Opellerde

Normalde lastik ebatı değiştirirsek ABS beynine lastik ebatnı kodlamak lazım yoksa ESP yanabiliyor Opellerde
Yarın rot yapacağım orada Bu dediğin şeyi yaparlar mi. Yada böyle bir esp uyarısında yine p0300 hatası mi verir yani lastik ebati kodu olmazsa

Yarın rot yapacağım orada Bu dediğin şeyi yaparlar mi. Yada böyle bir esp uyarısında yine p0300 hatası mi verir yani lastik ebati kodu olmazsa

imkan olsa da orijinal lastik ebatında lastik bulup denemek için taksanız eğer esp yanmazsa lastikten olduğunu anlarsınız. yok yine yanıyorsa lastikten olmadığı anlaşılır başka bir sorun olduğu nu bilirsiniz.

imkan olsa da orijinal lastik ebatında lastik bulup denemek için taksanız eğer esp yanmazsa lastikten olduğunu anlarsınız. yok yine yanıyorsa lastikten olmadığı anlaşılır başka bir sorun olduğu nu bilirsiniz.
Bugün düz yolda giderken bile oldu galiba LPG ile ilgili bir sorun var.. Benzinde çok seri ama lpg ye geçince esp yanıyor.. Cumartesi günü lpg filtresinı değiştirmiştim ondan olabilr mi yada çok mu sıktım acaba diye de düşünüyorum. Bugün bir lpg ciye göstereceğim bakalım artık

Geri