Ynt: Astraya Kavuşmayı Bekleyenler Klubü
Ve malesef Active Select almak zorunda kaldık babamın yüzünden battle_Teroriste
Ve malesef Active Select almak zorunda kaldık babamın yüzünden battle_Teroriste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HalilBildirici link' Alıntı:Kapora veridl fakat beyaz renk istediğim için araç izmirden gelicek nasıl bekliycem hiç bilmiyorum steering
Ben daha siparişimi bile veremedim.Cebimde param bekliyorum.BİLDS link' Alıntı:Ben daha sipariş vermedim ama bekliyorum. Bi gün alıcaz inşallah
Abi Burdaki bayimle konuştum.Olurda gemiden çıkarsa böle bir araç çekmeye çalışıcaklar.O yüzden beklemedeyim malesefbulent_tnt link' Alıntı:Bugra ne yaptin donmedin bana.
omerf link' Alıntı:Dün arabamı sattım bugün araba arama işine koyuldum.
1.3 cdti gümüş gri sport paketli araç buldum.
Aslında ilk başta cosmo düşünüyordum fakat cosmo'da pek tek cezbeden şey afl olayıydı onun dışında ne ön park sensörü nede bluetooth umrumda değil önceki araçlarımda oldu hiç kullanmıyordum
sport'u uyguna bulunca 4.5000 tl fazladan veripde afl için cosmo almak istemedim.Hem sport'un jantlarını daha çok beğeniyorum greatt
akın link' Alıntı:[quote author=omerf link=topic=927.msg42831#msg42831 date=1312999619]
Dün arabamı sattım bugün araba arama işine koyuldum.
1.3 cdti gümüş gri sport paketli araç buldum.
Aslında ilk başta cosmo düşünüyordum fakat cosmo'da pek tek cezbeden şey afl olayıydı onun dışında ne ön park sensörü nede bluetooth umrumda değil önceki araçlarımda oldu hiç kullanmıyordum
sport'u uyguna bulunca 4.5000 tl fazladan veripde afl için cosmo almak istemedim.Hem sport'un jantlarını daha çok beğeniyorum greatt