Ynt: Astraya Kavuşmayı Bekleyenler Klubü
ömer sana söylediklerimi unutma
[/quote]
akin abi test surusu yaptim 1.3cdti ile araba ucmuyor ama h kasa 1.3'e gore cok daha iyi gaz tepkisi vs. diger yonleri zaten guzel.
polo gtidan sonra hangi dizele binersem bineyim yavas gelcegi icin sekli en guzel olan araci tercih etmek mantikli geldi azda yakiyor napalim
cyclone ve kapi ici led uygulamasi yaptircam tam olcak
[/quote]
kapı içi led odak opelde baya iyi yapılıyormuş fiyatı 150 tl ankarada Halil abi 50 tl ye yaptırdı. cylonede fiyatta pazarlık yap. inşallah içine sinerek iyi günlerde kullanırsın
omerf link' Alıntı:[quote author=akın link=topic=927.msg42901#msg42901 date=1313052841]
[quote author=omerf link=topic=927.msg42831#msg42831 date=1312999619]
Dün arabamı sattım bugün araba arama işine koyuldum.
1.3 cdti gümüş gri sport paketli araç buldum.
Aslında ilk başta cosmo düşünüyordum fakat cosmo'da pek tek cezbeden şey afl olayıydı onun dışında ne ön park sensörü nede bluetooth umrumda değil önceki araçlarımda oldu hiç kullanmıyordum
sport'u uyguna bulunca 4.5000 tl fazladan veripde afl için cosmo almak istemedim.Hem sport'un jantlarını daha çok beğeniyorum greatt
ömer sana söylediklerimi unutma
[/quote]
akin abi test surusu yaptim 1.3cdti ile araba ucmuyor ama h kasa 1.3'e gore cok daha iyi gaz tepkisi vs. diger yonleri zaten guzel.
polo gtidan sonra hangi dizele binersem bineyim yavas gelcegi icin sekli en guzel olan araci tercih etmek mantikli geldi azda yakiyor napalim
cyclone ve kapi ici led uygulamasi yaptircam tam olcak
[/quote]
kapı içi led odak opelde baya iyi yapılıyormuş fiyatı 150 tl ankarada Halil abi 50 tl ye yaptırdı. cylonede fiyatta pazarlık yap. inşallah içine sinerek iyi günlerde kullanırsın