Astraya Kavuşmayı Bekleyenler Klubü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esadsari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astraya Kavuşmayı Bekleyenler Klubü

Bizim de perşembe günü anlaşmasını yaptığımız 2012 su mavisi 1.3 ASTRA J bugün teslim edilecekti ama bugun babamı aramışlar Salı günü saat 10 da gelip aracınızı teslim  alabilirisniz diye ruhsat işleri gecikmeye neden olmuş herhalde :-\ sabırsızlıkla bekliyorum ne zor işmiş ya bu bekleme işi, alt tarafı 5 gün, ya ellerinde olmasaydı da daha uzak bir tarihe atsalardı :o geçmezdi o günler herhalde... :D

aoiseanna link' Alıntı:
Bizim de perşembe günü anlaşmasını yaptığımız 2012 su mavisi 1.3 ASTRA J bugün teslim edilecekti ama bugun babamı aramışlar Salı günü saat 10 da gelip aracınızı teslim  alabilirisniz diye ruhsat işleri gecikmeye neden olmuş herhalde :-\ sabırsızlıkla bekliyorum ne zor işmiş ya bu bekleme işi, alt tarafı 5 gün, ya ellerinde olmasaydı da daha uzak bir tarihe atsalardı :o geçmezdi o günler herhalde... :D

buluşmalara bekleriz

Tolga CESUR link' Alıntı:
buluşmalara bekleriz
zevkle hocam çok güzel olur...

galeboris link' Alıntı:

sunroofla birlikte 53.800 tl .

ama delirdim yine araç salı günü çıkar diye bekliyodum yok bankadan egm çıkmadı yok şöyle oldu . perşembe çıkar araç diyorlar . yine 2 gün beklicez:)

cma link' Alıntı:
sunroofla birlikte 53.800 tl .

ama delirdim yine araç salı günü çıkar diye bekliyodum yok bankadan egm çıkmadı yok şöyle oldu . perşembe çıkar araç diyorlar . yine 2 gün beklicez:)
kredıyle alınca banka teferruatı uzun oluyor cumayıda bulur o sureklı arayın banada aynısı oldu bayiinin calıstıgı muamelecıyı buldum sureklı onları sıkıştırdım

her gün arıyorum satış temsilcisini . bu kadar bekledim 2 gün daha beklerim diye düşünüyorum :)

Kavuşunca neşe pınarı oluyor insan. ((:

Geri