Ynt: Astraya Kavuşmayı Bekleyenler Klubü
Yenisini yaptirmak mesele degil heryapilista kapi dosemesini sokecekler bence basinda durun
Yenisini yaptirmak mesele degil heryapilista kapi dosemesini sokecekler bence basinda durun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bulent_tnt link' Alıntı:Yenisini yaptirmak mesele degil heryapilista kapi dosemesini sokecekler bence basinda durun
Bende ayni seyleri yasadim sanirim tum opel bayileri aynicma link' Alıntı:haklısınız . ama kendimi kötü hissediyorum sonra . sürekli arabayı soruyorum arayıp , araba nerede diyorum falan . sanki ben müşterisi değilim araba almamışım hep beni geçiştiriyor satış temsilcisi . günde 1 kere arıyorum
hepsi aynıya ben gerçekten almıştım 10 günde hazır arabayı teslim edemedilerbulent_tnt link' Alıntı:Bende ayni seyleri yasadim sanirim tum opel bayileri ayni
Bende gercek ten aldimastraowner link' Alıntı:hepsi aynıya ben gerçekten almıştım 10 günde hazır arabayı teslim edemediler
gercek Servis 10 numara evet bende oraya gidiyorumastraowner link' Alıntı:parayı almak istemiyorlar sanki satış sonrası servis vs olarak daha memnunum
cma link' Alıntı:sizin niye öyle geç oldu . forumda okuduğum kadarıyla sanırım siz daha erken alıcaktınız . yanlış mı hatırlıyorum yoksa ?
Getirdigi cosmo ise alsaydin caktirmadanBurakyNk link' Alıntı:Servis sagolsun yalnis araba getirmis