Cam fiilmi yaptıracaksanız eğer, mümkünse oradan yaptırmayın, ben ilk yaptırdığımda 4 camda kabarıklar oluşmuştu. Ayrıca camın en üst kısmında film cama 0 gelmiyordu, düzgün de kesilmemişti. 300 lira da para verdim üstelik. Bir defa daha götürdüm o filmleri değiştirdiler. Şimdi sol arkada ufak bir kabarıklık var ama uğraşmak istemediğim için götürmedim tekrar.
Plaka konusuna gelince de, araç teslim edilene kadar plaka takılmıyor sanırım. Ben de teslimden önce aracı görmek için gittiğimde plakalar çıkmıştı ama araç hazır olmasına rağmen takmamışlardı.
Bir de şöyle sinir bozucu birşey daha yaşadım, faiz oranı 0.87 dediler. Sonra krediye başvurmaya giderken tekrar sordum 0.92 dedi eleman. Neden böyle oldu dediğimde "krediyi alacağımız x bankanın faizi bu şekilde. Y bankasının faizi 0.87" dedi. Arabayı satarken düşük faizli olan bankanın faizini söylüyorlar senden habersiz gidip işlerine gelen bankaya kredi başvurusu yapıyorlar.
O kadar illallah ettim ki, bana toplam maliyeti 100 lira daha fazla olsa da lanet olsun dedim ve yaptım başvuruyu.
Bir de karter koruma hediyesi almıştım, aracı teslim aldığımda yapmamışlardı, sonrasında tekrar götürüp yaptırmıştım. Aldığınızda mutlaka kontrol edin, arada yoğunluk vb. durumdan dolayı kaynayabilir.
Büyük ihtimalle "bu yeni arabalarda rodaj olayı vb. bişey yok, vurun istediğiniz gibi dağa taşa" diyeceklerdir. İlk kullanım talimatlarını adam akıllı bir ustadan dinlemeye bakın derim.