güzel buluşma oldu organizasyon güzeldi hüseyin abiye, opise ve emeği geçen herkese teşekkürler ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen hiç konuşma hiiiiiiiiç.........................
emeği geçen herkese ve yine bizleri en iyi şekilde karşılayan,misafirperver ANKARA'lı kardeş ve dostlarımıza çok çok teşekkürler hepiniz iyi ki varsınız
ve opel almışsınız da tanışmışız büyük şans bizler için samet arabanı değiştir
al onu al istanbuldaki yeşil calibra sahibini tanıyorum, arac on numara kaçırma o aracıbi yerde bi calibra var takipteyim
yok Anıl almaz biz polislerle iyi anlaşırız,saygımızı sevgimizi kaybetmeyiz onlar bizler için var,ben sadece konumumuzu belli etttimHüseyin abiye teşekkür ederim birçok insanı bir araya getirdi saolsun koşuşturdu durdu bir arada anıtkabirin önünde resim çekilirken drift yapıyordu
istanbuldan gelen arkadaşlarımızıda umarım ağırlayabilmişizdir ! (Cengiz abi,Oktay,Cevat ve şöförleri Serhat )
saat 20:00 den sonraki aktiviteye katılamadım ama aldığım haberler beni mutlu etti ..
not: Oktay arabada unuttuğun opelim.net tişörtü için teşekkürler bedavadan sahip oldum hehe ve cengiz abi polis az daha alacaktı seni draglarda biz izleyiciyiz beyefendiiii