hayır tamam ama sen patlattın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengiz abi direk arka koltuğa baktım ve buldum. gözlüğün bende yani abi hafta sonu direk ellerimle teslim ederim.bu arada acı kaybım 4 senedir üzerine titrediğim,kırılmasın,çizilmesin diye herşeyden sakındığım,gözüm gibi baktığım ve gözlerime taktığım güneş gözlüklerimi manevi değeri çok büyüktür 200 ytl sanırım dostlarımdan birinin aracında unuttum bulanların,görenlerin insaniyet namına bana özelden ulaşmasını rica ederim.Dediğim gibi manevi değeri herşeyden önemli yoksa gözlük mühim değil
sağol Kadir eksik olma ben de Serdar'ın calibrayı nasıl yapsam da kandırıp kullansam diye düşünürken kendimi kaybetmişim demek o arada unuttum gececengiz abi direk arka koltuğa baktım ve buldum
ya bırak abi arka koltuk diyorum sana... oktayyyy abiiiii nerdesinsağol Kadir eksik olma ben de Serdar'ın calibrayı nasıl yapsam da kandırıp kullansam diye düşünürken kendimi kaybetmişim demek o arada unuttum gece
siz yine beni kandırıp yaptınız bir numara ama hayırlısı bakalım gözlerimi dinlendirirken çektiniz değil mi onu mu diyorsun ben uyumuyordum ki plan yapıyordumya bırak abi arka koltuk diyorum sana... oktayyyy abiiiii nerdesin