Autoglym SRP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
25-30 liralık üründür hocam alın deneyin pişman olmazsınız

Yarın zaten aldıracamda uygulama konusunda kafam karışsın istemiyorum uygulama yapan bir arkadaşın tecrübelerini duymak yönlendirici olur kanısındayım.Sabah bahsettiğim arkadaş geleck önce pasta çizik giderme uygulaması yapıp sonra bunu uygulatacağım ona.Fakat o da daha önce uygulamadığını söyledi.

aşırı bir tecrübeye falan gerek yok :)

Süngere sıkın kaportaya yedirin akabinde Mikrofibe rbez ile kalıntılarını silin

aşırı bir tecrübeye falan gerek yok :)

Süngere sıkın kaportaya yedirin akabinde Mikrofibe rbez ile kalıntılarını silin

Eğer ekmeğin yaptığın işin detaylarından geliyorsa titiz olmak zorundasın.Aksi durumda zaten kendi aracımı kendim cilalarım sürekli.Bir de bahsettiğim aracın boyası fazla yıpranmış durumda ve arabada boyanan parça olmadığı için boyatmak işime gelmiyor.Yoksa boyalı araba kadar para kırdım adamın rezilliği yüzünden o ayrı mesele.

Çok soluksa boya çok aşırı birsey beklemeyin makineyle yapılan polish gibi olmaz haliyle

çizikler varsa maskeler onu ve parlaklık verir

Bahsettiğim arkadaş saat 8 de gelmiş işine başlamış.Dedi abi çok ince bir pasta ile önce kalın bir kat girdim şimdi çok ince ikinci katı giriyorum, tamam dedim bitince beni de çağır.Neyse çağırdı abi bitti pasta olayı dedi gittim boya baya bir düzelmiş fakat halen daha dikkatli bakıldığında belli olan ince çizikler var.DEdim bunları almadı mı?Abi kalın pasta girerim o zamanda senin istediğin gibi olmaz yarısını alırım boyanın ama çizikte kalmaz dedi.Daha sonra bu autoglym srp den uyguladı baktığımda çizikler yok olmuştu.En son olarak iki kat wax yaptı.Sonuç ise 10 üzerinden 10.Araba sanki yeni boyanmış gibi duruyor.Çiziklerden eser yok.

Not: Yazdıklarım tamamen kendimi bağlar, kesinlikle ürün ve uygulama konusunda tavsiye niteliğinde değildir.

o mikro çizikleri gizlemede faydalıdır, sevindim hoşnut olmanıza

İlk uygulamada yapılan pasta olmasa bu kadar düzelmezdi.Çünkü pastaya girmeden denedi eleman tatmin olmadım.Onun üzerine yanında getirdiği pastayı uyguladı ilk aşamada.Onun üzerine bu ürünü ve üstüne wax uyguladı.Ben galericiyim.Ve mağazamın önündeki araçların değil çizik çarık üstünde toz olmasına bile tahammülüm yok.

srp de kullandım radiant wax da, aralarında fark var. radiant daha başarılı bence, üreticisi bile bunu belirtirken satıcı nasıl anlamış aynı olduğunu ilginç.

riski olmayan ama elle uygulmada kendini göstermeyen bir ürün. elle uygulayıp beğenen varsa makineyle denesin derim ;)

all in one bir ürün, aracıyla ilgilenen herkes de olmalı. ben öneriyorum alın sürün kullanın parlak parlak gezin.

srp de kullandım radiant wax da, aralarında fark var. radiant daha başarılı bence, üreticisi bile bunu belirtirken satıcı nasıl anlamış aynı olduğunu ilginç.

riski olmayan ama elle uygulmada kendini göstermeyen bir ürün. elle uygulayıp beğenen varsa makineyle denesin derim ;)

all in one bir ürün, aracıyla ilgilenen herkes de olmalı. ben öneriyorum alın sürün kullanın parlak parlak gezin.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Uygulamayı yaptık, yukarıda mesajda söylediğim gibi direk uygulamayı denedik aracın kaputunda bir miktar bölgede.tek başına hoşuma gitmedi.Bunun üerine boyayı düzeltmek için pasta uygulaması yapıldı peşinden srp peşinden koruma özelliği yüksek olan bir wax kullanıldı.Özellikle marka söylemek istemiyorum iki konuda bana verilen cevaplardan dolayı.Ama önce pasta uygulaması, sonra spr sonrada koruyucu wax sonunda araçta googlede arama yaparken bir forumda gördüğüm ayna etkili sonuç ortaya çıktı.Fakat yinede bunda gözlemldiğim pasta uygulaması ile boyanın düzeltilme işleminin çok büyük etkisi var.Tabi profesyonel bir arkadaşın (kendisi araç boya sistemleri konusunda büyük bir firmada çalışıyor bizim için yarım gün izin aldı) elinin değmesinin de etkisi büyük.

Bu arada araç benim şahsia racım değil takastan galeriye siyah renk gelen bir araç.

Geri