Ben hep o hareketli makinelerde yıkatıyorum 1tl'ye tertemiz.. Evet boya katili ama yıkatmadım kuş pisliklerinin boyayı yakma izinden geçilmiyor tavanda.. Söylediğinizi 2 kere düşünmek gerek..
Haftada 2 kere yıkatsam ayda 160tl para yapıyor burda bir yıkama 20tl yılda 1900tl verdikten sonra ne anladım ben boyadan durduğu yerde de hareleniyor zaten... varsın katil olsun her yıl yıkamaya verilen parayla araç komple boyanır
kuş pisliği daha da beter boya için ama 10 tl alacağınız hızlı cila+mf bez ile günde 1 dk ayırıp pisliklerin yapışmasını engellemek mümkün. uzun süre kalmadığı sürece zarar veremez.
Araçları satarken kendim alacağım seviyeye getiriyorum.Bu nedenle çok şükür şimdiye kdar kimseye yüzüm kızarmadı.Ha sonuçta arabanın artılarına eksilerine göre fiyat vererek alıyoruz.Alırken kilometresi aracın kullanım şekli boyası boyalı parçası hep farkediyor fiyatta.Ama şimdiye kadar kazalı araç hiç sokmadım.Boyalı araçları çok ufak boyalar olmak kaydıyla aldım.Araçta sevmediğim birşey olduğunda kendi ceimden yaptırdım.Zaten fiyat koyamazsın piyasa belli.Ama çok şükür şimdiye kadar kimse senin sattığına raç başıma böyle bir iş getirdi diyerek daha geri gelmedi.Aksine müşterilerimin büyük çoğunluğu arkadaşını da getiriyor
kemal bey işini hakkıyla yapan kısa olmasa da uzun vadede kazanır diye düşünüyorum, diğer mesajınızı uzun diye alıntı yapmadım ama neler varmış piyasada öyle. kimsede öbür dünya korkusu kalmamış anlaşılan. siz böyle örnekler verince galerici arkadaşlardan daha da çekiniyor insan ama sizin gibi düzgün örnekleri olduğunu bilmek ümit verici.