Avrupa Yakası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
görmedim erginn abi kusura bakma istersen silebiliriz ordan eklenti yapabiliriz?

herşeyin ilk zamanları güzel oluyor sonra suyu çıkıyor. kubi yi diziden değilde yakından tanıyorum o giderse üzülürüm.

Kubilayın gitmesi gerçekten kötü olmuşş..Ama atanın tekrar dönmesi müthiş....

avrupa yakası bilmecesi..
avrupa yakası yeni sezona sancılı bir giriş yapacak dizinin ağır topu hümeyranın yeri kolay dolmaz diye düşünürken ardından tolga çevik,in(sacit) ayrılık haberide geldi söylenenler doğru ise hümeyra,ya gerçekten ayıp edilmiş ücret konuşmak için gittiğinde kendisine yeni sezon için düşünülmediği söylenmiş ve bu durumdan haberdar olan tolga çevik ise hümeyra,ya yapılanın etik olmadığını söyleyerek diziyi bıraktığını söylemiş(basında işlerinin yoğunluğu yüzünden ayrıldığını belirtsede asıl neden bu) hernekadar çok sevdiğim ayrılmasına üzüldüğüm bir oyuncuda olsa bu davranışını çok takdir ettim helal olsun tolga çevik

Tolga çevik yok; rutkay aziz yok; vural çelik (kubi-gülenay) yok;hümeyra yok.. Hümeyra olmayınca tahsin amca (gazanfer özcan) karakteri nasıl varolacak?? yaprak kubilay olmadan ne yapacak? sacit gidince şahika ne olacak? volkan gelince selinde mi gelecek?

Bence gülse birsel koşarak kaçmalı..

ee atada geliyo şener baba zaten number one akalım bakalım

Şener ŞEN gelmiyor dedi Gülse BİRSEL.. asparagasmış yani..
yapma yaw:( Şimdi dizi komple burhanın üzerine çöktü demektir. Açıkçası burhan da çıkarsa pek bi olayı kalmicak dizinin..

Zaten büyük bir ihtimalle bu sene son sezonu olacak. Hepten kısırdöngüye girmişti dizi. Özellikle geçen sezon aşka-meşke sardırıp götürdüler (aslı-cem-melek-osman,yaprak-kubi,şahika-sacit vs vs) bu senede tüm aşıkların maşukları ayrıldı. Sadece burhana sardırıp götüremez diziyi.Volkanla bir yere kadar gider ama sonrası nolur bilinmez..

Aslında süre olarakda çok uzundu dizi, emsalleri en fazla 30 bilemedin 40 dk iken bu 110-120dk sürüyordu .. Haliylede konular tükendi; bazı nirengi noktalarında senaryo karıştı. Mesela sertaçla, cemin annesi 3 kere tanıştılar bu dizide; gülse birsel unutuyor artık bazı şeyleri..

Neyse son sezonu umarım iyi olur.

Geri