Avrupa Yakası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok mutlu sinan bengier bir iki bölüm çıkmıştı para yiyici falan bi tipti küçük te oğlu vardı bitane
bunların babalarında para gani sanırsam
belki aynı ismi kullanmışlardır :D senin gibi dikkatli izleyiciyi dikkate almamışlardır

Dalga geçme !!Nne dikkatlisi :) Dikkatli olsak o muydu bumuydu diye tartışmazdıkk...:)

e imdatı arayalım falan kısmını hatırlıyon ya o bakımdan dedim yaw :D
ama şener şen o dizinin konsepte uymaz, o biraz ağır abi kalır onnarın yanında :D:D

diziyi zaten seviyorum ve okulun gece olmasından dolayı ancak netten izleyebiliyorum fakat türk sinemasında en sevdiğim 2 aktörden biri olan şener şen de bu diziye katılırsa uçar bu dizi yaaa...
harika haber için sağol...
(bu arada merak edenler için 2. aktör de haluk bilginer :D)

e imdatı arayalım falan kısmını hatırlıyon ya o bakımdan dedim yaw :D
ama şener şen o dizinin konsepte uymaz, o biraz ağır abi kalır onnarın yanında :D:D

Aynen doğru söledin Hakan.. Şener Şen ağır kalır...Aslında Gazanfer Özcan kadar bile olsa yeter...
Forever TAHSİN (Gazanfer Özcan)

Avrupa yakasında dönüş kararı???

spacer.gif
spacer.gif
AVRUPA YAKASI'NA DÖNDÜ
Avrupa Yakası’nın ilk dönemlerinde yer alan ve askere gittiği ifadesi ile zaman zaman anılan Ata Demirer, diziye dönüş kararı aldı. Televizyon gazetesinin haberine göre, Demirer diziden Hümeyra ile yaşadıkları tartışma nedeniyle ayrılmıştı.

Avrupa Yakası’nın yeni bölümlerinde rol alacak olan Ata Demirer’in Hümeyra’nın ayrılmasından sonra dönüş kararı alması dikkat çekti.

Çekimler sırasında ekip gülme krizine tutulurken Hümeyra, Ata Demirer’i herkesin içinde azarlamıştı. Hümeyra, "Çünkü sette üç duble viski içtikten sonra gülme krizine tutulmuştu. Hepimiz profesyoneliz. Orada dakikalar bile çok önemli. Buna en sert şekilde tepki gösterdim" diyerek kendisini savunmuştu.

Dizinin senaristi Gülse Birsel, Ata Demirer’in ayrılmasından sonra ’Volkan, askere gitti’ diyerek ve zaman zaman da onu anarak diziden tamamen kopartmamıştı.
Bakalım dizi eskisi gibi saracakmı?

Kaynak:HÜRRİYET

Son düzenleme:
bir sonraki sayfada avrupa yakası konusu vardı cihatçım ordan devam etseydin keşke..

walla bi arada dizi için yönetmenler marmarise benm çalıştığım yere 1 bölüm çekmek için kontrole falan gelmişlerdi ama sonradan ne olduysa vazgeçtiler herlde hatta şahika gelip bizden lahmacun istiycekti bizde bizde yok dicektik oda çılgına döncekti falan böyle bi konu vardı bi ara ama olmadı keşke olsaydı... ayrıcada ata demirerin avrupa yakasına dönmesine sevindim onsuz olmuyodu yaw :D

Geri