Aydınlatma projelerim

Nasıl isterseniz.

Toyota Land Cruiser VX100 için yapılan çalışma sonuçları.

Buda park bölümen yaptığım 8 er tanelik gündüz farı sonucu.

Bu arada resimler ben bu konuyu burada ve diğer forumlarda açınca çok sayıda tıklanması nedeniyle banwich limitim dolmuş.Belli süre sonra kendiliğinden resetlenip görünmeye başalayacak mış.Yada limit artışı için 100tl civarında mebla yatırmam lazım imiş.

3.stop orjinal Hella üretimi nefis bir yapım ama sadece iç reflektörü.Caddy yazısını yazdırdım ve 3.stop camının üzerine yapıştırdım.Sonra harfler kalacak şekilde dış kısmı çıkarttım,harfler dışındaki kısımları güzelce 600 lük zımpara ile zımparaldım ve parlak siyaha 3 kat boyadım.Tam kurumadan harfleride söktüm.Ortaya olumlu bir sonuç çıktı.Bu aydınlatmanın içinde 6 tane kırmızı flux led kullanılmış Adem bey memnun değildi bende 4 tane power led kullandım.Ama hamojen bir ışık elde edemedim reflektörü sökmem ve led ilavesi yapamam lazımdı zaman yoktu.Reflektörün bölümlerine power led koymadım sebebide reflektör aşırı şekilde ışık toplaması yaptı bunu tehlikeli buldum ve 4 power ledi dagıtmaya çalıştım.Yinede reflektör parlama yaptı.Reflektör tam gündüz farı için bire bir bir parça.Reflektör resmini çekmemişim.Rabbimin izni ile bugünde taktık.Adem bey in heyecanını görmeniz lazım dı bu sonucu beklemediği açıkca belli idi.

Calişmalar süper elleriniz dert görmesin ön sınyalleri led çevirmek istıyorum abi çevirdim sinyal verme akışı bozuldu Amerikan park oldugundan 6ayda bir ampul degişmekten biktim nasıl birşey yapmak lazim

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi.

Ledlerden sinyal olunca ampul kadar akım çekmediği için sinyal rolesinin akım düzeni bozuluyor.Bunun için ledler için yapılmış sinyal rolesi var ma zor bulunabilir.Ben 5 veya 6 tane bazen 4 tane yüksek taş direnci paralel bağlayıp gerekli akımı çektirene kadar ohm dengelemesi yapıyorum.Biraz uğraştırıyor ama sonuç ideal.

Ledleriniz normal ledlerden ise sonuç almanız çok zorlaşır.Power ledli çalışmada sonuç daha uygun oluyor.

Rabbimin zini ile Zaman ve malzeme olduğu sürece2 çalışmada en yakın sonucu alabilmek benim için zor değil.İlk videoadaki çalışma değmez ama 2.Videoadaki yapılır.

Ledlerden sinyal olunca ampul kadar akım çekmediği için sinyal rolesinin akım düzeni bozuluyor.Bunun için ledler için yapılmış sinyal rolesi var ma zor bulunabilir.Ben 5 veya 6 tane bazen 4 tane yüksek taş direnci paralel bağlayıp gerekli akımı çektirene kadar ohm dengelemesi yapıyorum.Biraz uğraştırıyor ama sonuç ideal.

Ledleriniz normal ledlerden ise sonuç almanız çok zorlaşır.Power ledli çalışmada sonuç daha uygun oluyor.
abi role buldum da arabaya uymuyor dedıler bende bozmak ıstemedım nasıl yapcaz bır projede bana cızebılırmıyız :D

Geri