İbrahim üslubun yakışmamış gerçekten.Hakan abi forumdan bilirim.Tanışma fırsatım olmadı.Ama kaldı ki benimde tanıdığım vectra yı ezbere okuyan ustalar var ve işlerinde çok iyiler.İlk zamanlar arabamın huyunu suyunu bilmezdim ama her hafta sanayide arkadaşlarımın yanına giderek olsun,forumdan olsun artık çoğu arızasını gözüm kapalı söyleyebiliyorum.Bankacı olmama rağmen.Senin arabanda baya sorunluydu sen adam ettin ama sonu iyi olmadı malesef...(Pertçi adam irmscher direksiyonu sataydı bana eyiydi çok uğraştım ama Allah var).O yüzden herkes söylediklerini tecrübelerine göre söylüyor.Kimilerimizin tecrübeleri üzücü,kimilerimizin tecrübeleri sevindirici...Allah a şükür öyle otu,çöpü hariç çok nadir arızam oldu bu yüzden şanslıyım.Herkes arabasına ağzının tadıyla masrafsız olarak biner inşallah...
ya hacı sallayan çok ama sitede napim? tutamıyorum kendimi böyle durumlarda adam hayatında bloğun içini görmemiş bir yazıyor sanarsın opis'den emekli tech master.. ben sizi bilmem ama burdan araç alacak kişileri birisi yanlış bilgilendiriyorsa ben o zaman hop arkadaş derim.. katlanamıyorum hacım..
direksiyondan sanada buluruz gerekirse kendi ellerimle takarım no prob. takılma sen ona..
ama yukarda ethem abi'den alıntı yaptığım konuya istinaden yazdıklarıma bir bak dilersen.. hangi tüketici bu şekilde araç kullanmak isterki?