B GT ile ilgili sıkıntılarınızı paylaşırmısınız..?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by_asii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:) Ben demiştim sana da, sonra sen iyi söküp takarım deyince, elemiştik.:)

uzun zaman oldu dedimya abi acemliğile denkgeldi :) teybide taktım pioneri süper oldu :)

mustafa söylediklerimide yaptınmı?

evet abi. harfiyen uyguladım sizden aldığım bilgileri. Şuan daha rahatladı araç. Teşekkürler :)

Abiler ilgin birşekilde bu araç az yakıyor ya bu iyi bişeyde korkuyorum..:) Yakıt aldığım zamn telefonumdaki programa yazıyorum aldığım yakıtı km'yi falan. ve aldığım ortalama değer şehir içinde ortalama 0.18TL, ortalama yakıt tüketimi 0,07 k/km.. shell lpg ile.. sizdece az değilmi? şikayetçi değilim ama 2.0 motor aracın şehir içi bu kadar az yakması normal değil gibi...

fiyatın 2,3 lira seviyelerde olduğunu kabul edersek senin değerler şehir içinde biraz zor gibi...

az önce yeniden yakıt aldım. 10 lira ile şehir içinde 38km.. buda yaklaşık 0,26tl ye geliyor.. lpg de ve litresi 2.4lira

çok iyi benım araba bu aralar uçuyo lpg 0,38tl şehir dışı 0,23

sabah -10 dererecede 1 hafta hiç çalışmamış araca bindikten sonra ilk marşta çalışması kadar güzel bir şey yok.. camlardaki buzu kazıyarak zor çıkartım.. i <3 gt :D

arkadaşlar sizin gt lerin hızlanması nasıl? yani 0-100e ne kadar sürede ulaşıyorsunuz?

Geri