Bagaj aydınlatması modifiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ciltin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bagaj aydınlatması modifiye

Ooooooo, tam benim ilgi alanıma giren bir uygulama.  14alkiss
İstanbul'a döndüğümde ilk iş bende bu projeyi hayata geçireyim.  :)

Paylaşım için +2  thnxx

Daha farklı daha aydınlık daha ilgi çekici olabilirdi fakat ben orjinal gibi olması için bu şekilde yaptım. Kaba bir hesapla yaklaşık 5 watt enerji harcıyor. Orjinal ampül 8 watt harcıyordu. Daha az enerjiyle daha fazla ışık ekde etmiş olduk.

Gercekten guzel uygulama.
Bende parcayi siparis verdim aynisindan yapmaya calisacagim.
Lambanin ucundaki soketi nasil temin ettiniz. ?

Parça sadece plastik kısım olarak gelmiyor içindeki lambanın yerleştirileceği duy ve halojen lambası ile birlikte geliyor. Kablonun ucundaki söketi soruyorsanız soket kullanmadım direk duya kablo bağladım.

Almanız gereken parça sadece servisten aydınlatma yeterli kadar kablo ve orjinal ampül kullanmak istemiyorsanız istediğiniz bir ampül led ampül alırken boyutlarına dikkat etmelisiniz çok ışık versin diye aldığınız büyük bir ampül aydınlatma içine sığmayabilir.

ciltin link' Alıntı:
Parça sadece plastik kısım olarak gelmiyor içindeki lambanın yerleştirileceği duy ve halojen lambası ile birlikte geliyor. Kablonun ucundaki söketi soruyorsanız soket kullanmadım direk duya kablo bağladım.

Almanız gereken parça sadece servisten aydınlatma yeterli kadar kablo ve orjinal ampül kullanmak istemiyorsanız istediğiniz bir ampül led ampül alırken boyutlarına dikkat etmelisiniz çok ışık versin diye aldığınız büyük bir ampül aydınlatma içine sığmayabilir.
Aciklama icin tesekkur ederim.
+1 14alkiss

14alkiss 14alkiss

special_Yeah

uygulanası bir uygulama teşekkürler

Geri