Bagaj kilit motoru-2008 yeni astra sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sertcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence eski arabalar daha sağlam mesela vecra a ve b astra f ve astra g corsa b v.b çünkü bu araçlardan daha az şikayet geliyor

opel astra sedanın neresi yeni tasarım? arka tarafının hb yerine sedana dönüştürülmesine yeni tasarım olarak nitelendiriyosanız yapacak bişey yokk demektir.olan sorunları kabul etmek gerek.ama bence yeni bi tasarım değil.alıcılarda yeni tasarım gözüyle görmüyolar.opel astra olduğu için yıllardır piyasada olduğu için tercih ediyorlar.

arkadaşlar servis benim mahallemde her gün önünden geçiyorum ( arkas çengelköy )allah sizi inandırsın geçerken bakarım her seferinde hep yeni astralar görüyorum ve daha yeni arabalar kimse yanlış anlamasın benim araba vectra c ondanda çok görüyorum ve üzülüyorum OPEL BU SON BİR KAÇ SENEDE ARABALARINI REZİL ETTİ

bizim komşudada astra var 2007 geçengün serviste gördüm soğutma suyu arızası veriyormuş daha 1 yaşında araba

Recep bey,

HB bir arabanın Sedan haline gelmesi sandığınız kadar kolay olmamaktadır. Burada bahsi geçen bagaj kilidi, araç sedan haline geldiğinde tamamen yeniden tasarlanmıştır, zira HB otomobillerin bagajıyla Sedanlarınkinin açılış mekanizması aracın dizaynı nedeniyle zaten aynı olamaz.

Gene aynı şekilde aracın motoru da, 2004 yılından bu yana piyasada olan XP kodlu 105 bg'lik motor değil, tamamen yenilenmiş XR kodlu 115 bg'lik bir motordur.

Ha, kullanıcı bunları bilmeyebilir, umrunda da olmayabilir ama gerçek bu yöndedir.

4 sene önce babam vosvagen transporter aldı 2004 model bir kere arıza için servise gitmedik 60 km oldu taş gibi maşallah

Valla anlayamadım ben bu işi.Bu gibi basit sorunlar yüzünden Opel kendini müşterisinden soğutuyor.Aslında şans işi doğru ama bu kadarda olmamalı diye düşünüyorum.Ben hep bir-iki kasa arkadan takip edecem

o kadar hevesle almıştım astra hb 2008 hevesim sadece 2 hafta sürdü servise gitmekten serviste tanımadığım adam kalmadı (nerdeyse akraba olcaz:) ) bunları okuyunca demekki benim şanssızlığımdan değilmiş . sadece opelim netten değil dışardada duyuyorum sıkıntıları şu an çıkacak olan insigna mesela ALLAH BİLİR NE GİBİ SIKINTILARI OLCAK MERAK EDİYORUM

Erkan bey, tamam anladık, problemleriniz var Opel'le.. Tüm bunları tek bir mesajda belirtemez misiniz? Her yeni mesajdan sonra tek cümlelik bir mesaj yazmak, sizce de biraz mesaj kirliliğine sebep olmuyor mu? Hayır, kimseye ne yazacağını ne kadar yazacağını söylemek haddime değil ama..

Bir de sizin aracınız Vectra C değil miydi, 3 mesaj arayla ne ara Astra H aldınız???

o kadar hevesle almıştım astra hb 2008 hevesim sadece 2 hafta sürdü servise gitmekten serviste tanımadığım adam kalmadı (nerdeyse akraba olcaz:) ) bunları okuyunca demekki benim şanssızlığımdan değilmiş . sadece opelim netten değil dışardada duyuyorum sıkıntıları şu an çıkacak olan insigna mesela ALLAH BİLİR NE GİBİ SIKINTILARI OLCAK MERAK EDİYORUM

Bence bu düşünce yanlış.Tamam sorunlar ardı ardına geliyor ama bende 2005 Astra H kullandım.En ufak bi elektronik sorun yaşamadım..Sadece periyodik bakımlarına gitti o kadar.Benzininden dolayı satıp Megane aldım.Zaten sorun yaşamadım Megane'da.Onu sıkışıklıktan dolayı satıp 98 Vectra CD aldım.Vectra'mdan da o kadar memnundumki yine onu verip yine Vectra'nın daha dolusunu aldım.Astra,Megane kullanırken bile benim gözüm Vectra B'lerdeydi.Ben Vectra B aşığıyım.Memnun olmasam zaten satarım, zaten bir daha bulaşmam..Bence araba işi tamamen şans.Bir tanıdığımda yeni Civic aldı.Bu arabayı nasıl aldım diye dolaşıyor.Ama kimi Civic kullanıcısıda öve öve bitiremez.Bu Civic'te değil her araç için geçerli..Şimdi Vectra B yeniden üretilse, ben gidip sıfır bir Vectra B CDX çekmez miyim?Yerimde duramam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri