forum kurallarını sizden öğrenecek değilim. Kimseyi uyarmadım, böyle yapsanız daha iyi olur dedim. 10 dakika içerisinde alakasız 4 mesaj atılıyorsa bu dünyanın her tarafındaki forumlarda kirlilik anlamını taşır ve hoş karşılanmaz. Okuduğunuzu lütfen anlamaya çalışın. Bu kuralı ben çiğdenemediğim gibi, quote ettiğiniz kuralı şu an bizzat siz çiğniyorsunuz refere edip beni "uyararak"...!!
Opel'in avukatlığını yapmak ise istediğim en son şey, ki zaten bunu yapmak istemediğimi de söyledim. Opel benim de babamın markası değil, fabrikasında yada bayisinde de çalışmıyorum, daha yepyeni aldığım bir aracı da durduk yerde yere göğe koyamayacak değilim.
Benim asıl kafayı taktığım nokta, burada yapılan tartışmaların omurgasızlığı. Ben kendi zamanımdan fedakarlık yapıp dakikalarca uzun bir yazı yazıyorum.. Buna karşılık "opel kötü", "ben aldım, sattım", "opel çok dandik eskisi gibi değil" tarzı hiç bir içeriği olmayan mesajların havada uçuşması.
Evet, opel'le problemler yaşadığı için verdiği paranın hakkını alamadığını düşünen ve buna sinirlenen kullanıcılar olabilir (her markanın forumunda var bu).
Ama tıpkı burası opel'in savunma mekanizması haline gelmeyeceği gibi, opel'in de desteksiz bir şekilde, abartılarak yerden yere vurulmasını sağlayacak bir ağlama duvarı değildir.
Opel'in problemleri varsa tek tek yazılır, tartışılır, ifşa edilir, gerekirse bilgiler paylaşılır. Tartışma böyle olur.
"opel çok dandik, aldım pişman oldum" tarzı tek cümlelik mesajlarla ne bilgi paylaşılır, ne de tartışma olur.