11 May 2007 #11 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et daha ne olsun çok güzel.
12 May 2007 #12 dnanor Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Mar 2007 Mesajlar 1,321 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 Siteyi ziyaret et ya fiyatlar güzelde carbon clan için bence istenen rakam çok yüksek.ben geçen aya carbon clean+bilgisayarla arıza tarama toplamda 35 ytl vermiştim Son düzenleme: 12 May 2007
ya fiyatlar güzelde carbon clan için bence istenen rakam çok yüksek.ben geçen aya carbon clean+bilgisayarla arıza tarama toplamda 35 ytl vermiştim
12 May 2007 #13 UCUR Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Ara 2006 Mesajlar 180 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et adnanor' Alıntı: ya fiyatlar güzelde carbon clan için bence istenen rakam çok yüksek.ben geçen aya carbon clean+bilgisayarla arıza tarama toplamda 35 ytl vermiştim Genişletmek için tıkla ... arkadasım carbonclean yaptırırken bikere kullanılan malzemenin orjnal,yeni açılmış(gözünün önünde) ve tamamının konulduğundan emin ol.bazı uyanıklar (sözüm meclisten dışarı)bu söyledıklerimin tam tersini yapıp fiyat kırıyolar ne o carbonclean yaptık oluyo.istanbulun heryerinde genellikle 60 ytl normaldir.
adnanor' Alıntı: ya fiyatlar güzelde carbon clan için bence istenen rakam çok yüksek.ben geçen aya carbon clean+bilgisayarla arıza tarama toplamda 35 ytl vermiştim Genişletmek için tıkla ... arkadasım carbonclean yaptırırken bikere kullanılan malzemenin orjnal,yeni açılmış(gözünün önünde) ve tamamının konulduğundan emin ol.bazı uyanıklar (sözüm meclisten dışarı)bu söyledıklerimin tam tersini yapıp fiyat kırıyolar ne o carbonclean yaptık oluyo.istanbulun heryerinde genellikle 60 ytl normaldir.
12 May 2007 #14 kurtagil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Nis 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 www.youtube.com hava yastıgı uyarı lambası yanıyo benımde neden oldugunu hala anlamadım arabayı şoklattır dıyolar tekrar calısır dıyolar sızce şoklattırmalımıyım? Şimdiden ilginize tesekkurler...
hava yastıgı uyarı lambası yanıyo benımde neden oldugunu hala anlamadım arabayı şoklattır dıyolar tekrar calısır dıyolar sızce şoklattırmalımıyım? Şimdiden ilginize tesekkurler...
13 May 2007 #15 Vectra 2.5 İ Sport Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2007 Mesajlar 755 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ne şokuymuş bu ya ,daha sonra sen şoka girmede...
13 May 2007 #16 hakanbey Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ocak 2007 Mesajlar 192 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 45 Siteyi ziyaret et kurtagil' Alıntı: hava yastıgı uyarı lambası yanıyo benımde neden oldugunu hala anlamadım arabayı şoklattır dıyolar tekrar calısır dıyolar sızce şoklattırmalımıyım? Şimdiden ilginize tesekkurler... Genişletmek için tıkla ... şoför koltuğu altındaki dirençlerin aşınmasından oluyor. Değiştiriyorlar düzeliyor. ben 40 YTL vermiştim.
kurtagil' Alıntı: hava yastıgı uyarı lambası yanıyo benımde neden oldugunu hala anlamadım arabayı şoklattır dıyolar tekrar calısır dıyolar sızce şoklattırmalımıyım? Şimdiden ilginize tesekkurler... Genişletmek için tıkla ... şoför koltuğu altındaki dirençlerin aşınmasından oluyor. Değiştiriyorlar düzeliyor. ben 40 YTL vermiştim.