Balata seçimi

Merhabalar
2014 model astra j edition sedan kasa aracım var. Daha yeni aldım, 4 bin km oldu.
Fren baltası ve yağ bakımlarını yaptırmak istiyorum.
Balata konusunda en iyi marka hangisi sizce?
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Açıkçası benim aravım otomatik aldığım gibi balata değiştirdim bosch disk ve gm balata aldım gayet iyi durumda. Karar yinede senin 😊

Hi-qu marka fiyat performans urunudur sessizdir, otme yapmaz.. GM'e para vermeye gerek yok. Tecrubeyle sabit.

Merhaba
Şuan için bosch taktik ve gayet sessiz .
Herhangi bir sorun çıkarmadı daha, 300 km yaptım üstünden.
Umarım memnun kalırız.
Herkese teşekkür ederim.
Sağlıkla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Merhaba.

su sekilde ikinci kalite diye isimlendirilen balata cikmis, deneyen oldu mu?

ayni sittede birinci klite de var. cok buyuk fark gorunmuyor Gerci

Merhaba.

Ben 2 yıl ve yaklaşık 18 bin km dir kullanıyorum. Ötme , sertlik vs hiçbir problem yok. Bundan önceki balatalar serviste 1.kalite diye pahalı fiyattan sattıklarındandı. Sonra denemek için bu 2.kaliteyi aldım. Sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: 06Berkay
Merhaba.

Fazla ücret ödemeye gerek yok bence, üretim yerleri farkından kaynaklı fiyat farkları :) Tavsiyem 2. kalite olur, ben de 5000 km'dir kullanmaktayım bir sıkıntı yok..

Sanırım hndistan vb. yerlerde üretilenlere ikinci kalite diye adlandırıyorlar. Fotodakinin balata yüzeyi çok kötü gelen ürün böyle gelirse diskinizin yüzeyini dengeli traşlayamaz 2. kalite alırken en azından içini açıp bakın bnce. Bunun dışında gm onayı almış zaten durdurma konusunda sorun yaşayacağınızı zannetmem gerçi birnci kalite olanıda 675 liraymış

https://www.onlineyedekparca.com/urun/opel-astra-j-on-fren-balata-takimi-orjinal-gm

1. Kalite neyse onu alın...
Brembo ebc en iyileri araçlarınız için bulabilirsiniz. Balata değişim süreniz fazlasıyla uzar bu markalarda.
Bunları alamayacaksınız gm den şaşmayın

• Beğen
Tepkiler: cagatay16

hepsinin kodunun farkli olmasi da garip. 3 sene once de 13412272 kodlu olan opel gm urunu almisim. Her yil kod mu degisiyor nedir ?

Ben geçenlerde TRW Disk ve Balata değişimi yaptım bismillah bindiğim gibi zımba oldu frenler, hiç frene basmamazlık falanda yapmadım aracım otomatik olduğu için sürekli fren kullandım hemde yer yer sert frenler banamısın demedi memnunum bu arada tık bile demedi ses hiç yok.

Geri