Ynt: Balık Sırtı ?
benim balık sırtı siyah ama beyaza kaplatmayı dusunuyrm nede olsa kaplama daha bi tatlı durucagını dusunuyrm
benim balık sırtı siyah ama beyaza kaplatmayı dusunuyrm nede olsa kaplama daha bi tatlı durucagını dusunuyrm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opis'in elinin değdiği arabadan hayır gelmiyor zaten. Ben de 2 kez götürdüm ikisinde de hiçbir konu çözülmedi. Reis'in de Opis'ten farkı yok, eski aracımla bi roman yazılabilecek miktarda macera yaşatmışlardı. Opel Türkiye, Ankara'daki bu servis sorununun farkında değil mi acaba? İyi araç üretmek yetmiyor, servislerin yerlerde sürünüyorsa markan bir hiç. Artık son olarak Opak'a gitmeyi düşünüyorum, maalesef onun da yeri çok ters.hllb link' Alıntı:eski sorun çözüldü fakat saygıdeğer(!) opisin yaptığı arıza giderilemedi. son durum; abs beyni çökmüş, beyni değiştirecekler. neyse ki opel türkiyede varmış. yarın sipariş ederlerse cuma günü gelecek takacaklar. sipariş için bir yerden onay gerekiyormuş onu bekliyorlar. umarım onay aşaması uzamaz. bundan sonra opakdan başka bir yere götürmem arabamı.
Opis'in elinin değdiği arabadan hayır gelmiyor zaten. Ben de 2 kez götürdüm ikisinde de hiçbir konu çözülmedi. Reis'in de Opis'ten farkı yok, eski aracımla bi roman yazılabilecek miktarda macera yaşatmışlardı. Opel Türkiye, Ankara'daki bu servis sorununun farkında değil mi acaba? İyi araç üretmek yetmiyor, servislerin yerlerde sürünüyorsa markan bir hiç. Artık son olarak Opak'a gitmeyi düşünüyorum, maalesef onun da yeri çok ters.hokamola link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=1808.msg38509#msg38509 date=1309352136]
eski sorun çözüldü fakat saygıdeğer(!) opisin yaptığı arıza giderilemedi. son durum; abs beyni çökmüş, beyni değiştirecekler. neyse ki opel türkiyede varmış. yarın sipariş ederlerse cuma günü gelecek takacaklar. sipariş için bir yerden onay gerekiyormuş onu bekliyorlar. umarım onay aşaması uzamaz. bundan sonra opakdan başka bir yere götürmem arabamı.
türk_187 link' Alıntı:bu arada ben de servis erdemiri kullanıyorum, hemen sizin arka cama da sticker yapıştırdılar mı?= 011zaa 011zaa 011zaa....