Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşçada Büyüksünüz Saygısızlık Yapamam Size..Yalnız RECEB BEY Kendi Görüşlerine Uyanlara "HALKIN İRADESİ" - Sizinde Söylediğiniz Gibi Protesto Amaçlı Vs Görüşler İse SENİN "GİBİLERİN İRADESİ" - Ben Türkiye Cumhuriyetinin Vatandaşı Değilmiyim Neden İktidardaki Partiyi Destekleyenler Halk Desteklemeyenler "SENİN GİBİLER" İfadesini Alıyor Bu Ülkede Neden İktidardaki Parti %40 Oy Alıyorsa Bu %40'ın İradesi Oluyor Geri Kalan %60 Bu Ülkede Yaşamıyor mu Hiç Mi Görüşleri Dikkate Alınmayacak DİLEĞİM ŞU Kİ TEZ ZAMANDA ÜLKEMİN BAŞINA ( Sosyalist , demokratik , gerektiğinde milliyetçi , tüm insanların dostça yaşayabileceği , DÜRÜST BİR PARTİ GELİR'DE BENIM GİBİ DÜŞÜNEN %60 MUHALİF OLAN KESİMİN'DE GÖRÜŞLERİNİ ALAN BIZ BU INSANLARIN OYUNU NEDEN ALAMIYORUZ DIYE DUSUNEN BIR PARTI GELIR )

Ayırım yapmayan bir parti gelirse başımızın üstünde yeri var, ama sen bendensin deyip diğerlerini dışlayan bir partiyi de istemeyiz. Herkesi her kesimi kucaklamalı, sen şusun, sen busun deyip halkı kamplara bölmemek lazım.

AKP herkese eşit mi mucip bey?

o zaman başbakanın hoşuna gitmeyen yazarlar gazeteciler niye içeride?

bu protesto uygun bir platformda yapılsa aynı muameleyi görür yine iktidar.uygun platform dediğim söylediğinden dolayı içeri alınmayacaksa polis tarafından alıkonulmayacaksa tabi.şunu anlayın artık insanların hür iradeleri ile söylediklerine ipotek konuluyor.bir tür güç savaşıdır bu sesini yükseltirsen eğer ''sen kimsin, sen görürsün ,sen provakatörsün,sen maşasın''muhabbetini tutturmuş gidiyorlar..

Yaşçada Büyüksünüz Saygısızlık Yapamam Size..Yalnız RECEB BEY Kendi Görüşlerine Uyanlara "HALKIN İRADESİ" - Sizinde Söylediğiniz Gibi Protesto Amaçlı Vs Görüşler İse SENİN "GİBİLERİN İRADESİ" - Ben Türkiye Cumhuriyetinin Vatandaşı Değilmiyim Neden İktidardaki Partiyi Destekleyenler Halk Desteklemeyenler "SENİN GİBİLER" İfadesini Alıyor Bu Ülkede Neden İktidardaki Parti %40 Oy Alıyorsa Bu %40'ın İradesi Oluyor Geri Kalan %60 Bu Ülkede Yaşamıyor mu Hiç Mi Görüşleri Dikkate Alınmayacak DİLEĞİM ŞU Kİ TEZ ZAMANDA ÜLKEMİN BAŞINA ( Sosyalist , demokratik , gerektiğinde milliyetçi , tüm insanların dostça yaşayabileceği , DÜRÜST BİR PARTİ GELİR'DE BENIM GİBİ DÜŞÜNEN %60 MUHALİF OLAN KESİMİN'DE GÖRÜŞLERİNİ ALAN BIZ BU INSANLARIN OYUNU NEDEN ALAMIYORUZ DIYE DUSUNEN BIR PARTI GELIR )
söylediklerinizin bir çoğuna katılıyorum. özellikle son yarısına.:alkis:

o zaman başbakanın hoşuna gitmeyen yazarlar gazeteciler niye içeride?

Yapmayın Allah aşkına. Rica ediyorum. O gazetecilerin neden içeride olduğunu artık herkes biliyor. Bende bunu anlamıyorum arkadaş ya. 10 yıl önce susurluk çözülsün diye lamba yakıp söndrenler onun uzantıosı ve çok daha gelişmiş ergenekonu için ışıüı bir smndürdüler bir daha da açmadılar. karanlıktasınız ahali. Oyun aynı oyun. Ha susurluk ha egenekon tek farkı harfleri. niyet maksat yapılanma aynı. bunu görelim artık yaaa. yazık bu ülkenin kaybettiği zamana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri