Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılanı desteklemıyorum fakat bunu stadın ıcersınde degılde dısarda gosterseler daha mantıklı olurdu, istanbulun göbeğinde giderken akaryakıt zammı ıcın 10 dakıka 4lü yakmıyan zihniyet stada gidip basbakana ıslık calıyor sıımarıklıkdan baska bırsey degıl.. Neyin dogru neyin yanlış oldugunu bılmeyen zıhnıyetlerle dolu memleket

"Bole bi serefsizlik yok.. Nankorsunuz.. Kimin sayesinde o statda mac izliosunuz. Kim yapti lan o stadi size. Gerizekali kus beyinliler.."
bu da egemen bağışın twitterdan galatasaraylılara cevabı (üsluba dikkat lütfen yorumsuz)
Burada misafirlik veya davetli olma gibi bir durum yok, o nedenle ilgili bakana sadece şunu diyebilirim kötü söz sahibine aittir, o da asla unutmasın ki şu anda geri zekalı kuş beyinli diye suçladığı, seçim zamanında da önünde oy almak için binbir takla attığı taraftarladan kimbilir kaç kişi AKP'ye oy vermiştir.

vay be o bu şu dediginiz ADAM bu ülkenin başbakanı yapılan yuhalamalarıda destekleyenler bence AKP nin başında oldugu için destekliyorlar bagıran çagıranları o kadar çok şey yazmışsınızki hepsini okudum takım tutar gibi siyaset yorumları yapmışsınız bir arkadaş demişki neyle yaptı efendim senin benim paramla yaptı yok o iş öyle degil aslanım seyrantepeyi yaptı ali samiyeni aldı devlet senin paranla falan yapılmadı orası

protestonun yeri ve zamanı olmaz.abd başkanına okadar tvlerin önünde ayakkabı atıldı başbakan ecevitin önüne yazarkasa atıldı yumruk atılan başbakanlar oldu avrupada yumurta atmak kişiliğe hakeretmiş hemen dava acılıyo başbakan aydına geldi konuşma yapmaya bir genc kız tepki göstermiş korumaları boğazını sıkıp kızartmışlar yanaşamıyon bile dava acıldı protesto ediyon biber gazı ve jop kullnılıyo(GAZ BOMBASI SADECE TERÖRÖ YANDAŞLARI İCİN KULLNILIYO DİKKAT EDELİM) bu millet nezaman protesto edicek soruyorum size?sakın sandıkta demeyin!herkez benzin zammı diyo vergi diyo yok doğalgaz diyo ama oy zmanı %65 ile tek başına iktidar oluyo o ben atmadım o ben vermedim vs vs. valla ne polis var ne biber gazı ne jop bu fırsatı iyi değerlendiren arkadaşları tebrik ederim

protestonun yeri ve zamanı olmaz.abd başkanına okadar tvlerin önünde ayakkabı atıldı başbakan ecevitin önüne yazarkasa atıldı yumruk atılan başbakanlar oldu avrupada yumurta atmak kişiliğe hakeretmiş hemen dava acılıyo başbakan aydına geldi konuşma yapmaya bir genc kız tepki göstermiş korumaları boğazını sıkıp kızartmışlar yanaşamıyon bile dava acıldı protesto ediyon biber gazı ve jop kullnılıyo(GAZ BOMBASI SADECE TERÖRÖ YANDAŞLARI İCİN KULLNILIYO DİKKAT EDELİM) bu millet nezaman protesto edicek soruyorum size?sakın sandıkta demeyin!herkez benzin zammı diyo vergi diyo yok doğalgaz diyo ama oy zmanı %65 ile tek başına iktidar oluyo o ben atmadım o ben vermedim vs vs. valla ne polis var ne biber gazı ne jop bu fırsatı iyi değerlendiren arkadaşları tebrik ederim

Ellerinize Sağlık 4/4'lük Olmuş. Yasa Çıkarırken , Zam Yaparken , Yargı Sistemini Değiştiriken Sürekli Avrupa ve Dünyadan Örnekler Gösteriliyor. Peki Neden Bizim Ülkemizde Özellikle İktidar'ın Eleştirilere Tahaamül'ü Yok Ben Bunu Çok Merak Ediyorum Birisi Bana Açıklasın Bunu. Obama Bile Bir Platformda Konuşma Yaparken Onu Eş Cinseller'den Tutun , Hayvan Hakları Savunucuları , Gazi-Şehit Dernekleri Gibi Kurumlar Rahat RAHAT PROTESTO Edebılıyor ve obamada protestolara Tahaamül ederek yapacaklarını veya yapmaya çalıştıklarını izzah ediyor neden benim ülkemde birisi Hizbullah , PKK Örgüt Elemanları Serbest Bırakılıyor Bunları Halka Açıklasın Bizim Milletimiz Çocuğunu Şarkılarla , Türkülerle Askere Yollayan Bir Millet Bu Günleri Görmek İçin mi Askere Yolluyor İnsanlar Çocuklarını. Sayın Başbakanımız Kendisi İle Aynı Görüşü Paylaşan Kişiler Olduğunda "Halkın İradesi" Gibi Cevaplar Veriyor , O Zaman Bu Taraftar Duruşuda "HALKIN İRADESİDİR."

Son düzenleme:
Önemli olan tepkiyi sandıkta göstermek.Galatasaraylıların yaptığı şık olmadı ama çok hoşuma gitti.

Kemal Kilicdaroglu

Protesto edildi diye, halkın parasıyla yapılan stadyumu Galatasaray'a vermem tehdidi, Başbakan'ın ruh halini gösteriyor.
türkiyenin %35 i galatasaray taraftarı olduğunu düşünürsek yaparsa böyle bişey kendi zararına olur ;) keşke yapsa o yüzden

Ellerinize Sağlık 4/4'lük Olmuş. Yasa Çıkarırken , Zam Yaparken , Yargı Sistemini Değiştiriken Sürekli Avrupa ve Dünyadan Örnekler Gösteriliyor. Peki Neden Bizim Ülkemizde Özellikle İktidar'ın Eleştirilere Tahaamül'ü Yok Ben Bunu Çok Merak Ediyorum Birisi Bana Açıklasın Bunu. Obama Bile Bir Platformda Konuşma Yaparken Onu Eş Cinseller'den Tutun , Hayvan Hakları Savunucuları , Gazi-Şehit Dernekleri Gibi Kurumlar Rahat RAHAT PROTESTO Edebılıyor ve obamada protestolara Tahaamül ederek yapacaklarını veya yapmaya çalıştıklarını izzah ediyor neden benim ülkemde birisi Hizbullah , PKK Örgüt Elemanları Serbest Bırakılıyor Bunları Halka Açıklasın Bizim Milletimiz Çocuğunu Şarkılarla , Türkülerle Askere Yollayan Bir Millet Bu Günleri Görmek İçin mi Askere Yolluyor İnsanlar Çocuklarını. Sayın Başbakanımız Kendisi İle Aynı Görüşü Paylaşan Kişiler Olduğunda "Halkın İradesi" Gibi Cevaplar Veriyor , O Zaman Bu Taraftar Duruşuda "HALKIN İRADESİDİR."

Bu protestoyu yapan taraftarın duruşu senin gibilerin iradesidir , Halkın idaresi olamaz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri