başkan düşünmüyoruz diyenlere duyrulur...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcukreis035

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
izmir başkan seçimi ertelendi sanırım ama ophell işi büyüttü toplantı sayısını 20 den fazla yaptı biz hayla oturuyoruz

bu toplantıdan haberim var. hatta bundan sonra bide sanayi de mangal partisi yapıldı :D site yöneticileri daha erken olduğunu söyledi, biz değil :D amaşunu da unutmamak lazım, burdan daha eski bir site orası, izmir daha yeni yeni bir oluşum içinde. ophell daha eski bir site. haliyle toplantıları da daha fazla;) ayrıca toplantılar içinde başkanın yapabileceği pek bir şey yok. üyeler olmadıktan sonra başkan kendi başına her gün toplantı yapar artık :D önemli olan katılım, yani yine üyeler;)

iyi bir başkan izmiri çok iyi toplar ne yani ordakilerin hepsi siteden dolayımı geldi birinine söylüyen çok oluyor bu işi iyi yapıcak kişiler lazım

başkan ın da etkisi yok demiyorum, fakat en önemlisi üyedir;) ben gelmedikten sonra, gelmek istemedikten sonra başkan ne yapabilir ki;) ama başkan a da ihtiyaç yok demiyorum. ;)

ne kadar çok başkan olma meraklısı varmış bu sitede!! YÖNETİM acele etmeyin dedikçe konu açılıyor.. başkan olmadan organizasyon yapılamıyormu? bilmiyorum farkındamısınız ama İstanbul başkanı veya İstanbul üye lideri yok bu sitede..

dragon' Alıntı:
ne kadar çok başkan olma meraklısı varmış bu sitede!! YÖNETİM acele etmeyin dedikçe konu açılıyor.. başkan olmadan organizasyon yapılamıyormu? bilmiyorum farkındamısınız ama İstanbul başkanı veya İstanbul üye lideri yok bu sitede..

+1 :D :D izmirliler çok yönetici ruhlu canım :D yukarda başkan seçilmeyeceği, direk kişiye teklif götüreceği yazılmış ama herkes aday oluyo:D

selcukreis035' Alıntı:
iyi bir başkan izmiri çok iyi toplar ne yani ordakilerin hepsi siteden dolayımı geldi birinine söylüyen çok oluyor bu işi iyi yapıcak kişiler lazım

katılıyorum kardşm:good:

1) Liderlik konusun aktif olduğu bir konu varken bu konu Opel sohbetlerimiz başlığında ne amaçlı açıldı?

2) " İzmir Lideri düşünmüyoruz " şeklinde bir açıklamam olmadı. Gerekli açıklama yapılmışken neden hala bu konu irdeleniyor?

3) Diğer forumların yaptığı işler bizi ilgilendirmez. opelim.net olarak nerede olduğumuzu ve diğer marka forumları arasındaki konumumuzu istatiksel olarak çok iyi biliyoruz. Yaptığımız işlerle örnek alındığımızı biz biliyoruz sizi de haberdar edelim şüphesi olan varsa...

Konu kirliliği yapılmasın daha fazla... İlgili başlığı takip edebilirsiniz...

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=6364

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri