kaza olacak ise böyle olsun boşver. mala gelsin cana gelmesinde gerisi bir şekilde hallolur. büyük geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar teşekkürler. Karşı tarafın sigorta şirketi euro sigorta netten araştırdığım kadarıyla pek iç açıcı bir firma değil. Zannedersem biz aracı yaptırmak için bayağı bir uğraşacağız...
+1hiç bir şekil uğraşmıycaksınız kaskonuzdan yaptırıcaksınız zaten size arkadan adam vurmuş hatalı olan o .. o yüzden kasko indiriminiz bozulmaz kaskoda parasını karşı tarafın trafik poliçesinden alıcak yani o işle kasko uğraşıcak siz uğraşmıycaksınız.. kasko şirketenizi ararsanız bu dediklerimin birebir aynısını size söyliyceklerdir.. siz arabanızı sadece kaskonuzun anlaşmalı olduğu resmi bir opel servisine götürün %90 bütün özel ve resmi servislerde kaskolar anlaşmalılardır aracınızı yaptırın ve çıkın gerisini kaskonuz halleder.. servise parayıda o verir sigortadan parayıda onlar alır..
en son kazamda ben böyle yapdım banada çarptılar karşı taraf suçluydu servise sokdum kaskom halletti indirimimde bozulmadı beş kuruşda cebimden çıkmadı...
+1
iki ay önce bana da otobüs çarpmıştı..Tutanak fotokopilerle yetkili servise bıraktım 1 hafta sonra gidip aracı teslim aldım..Hiç bir şeye karışmadım servis halletti hepsini..