Siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsünsizemi çarpdı arabanızamı size çarpdıysa yanlış yere gitmişsiniz hastaneye gitseydiniz servis bakmaz tıpbi meselelere şaka bir yana sizede geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsünsizemi çarpdı arabanızamı size çarpdıysa yanlış yere gitmişsiniz hastaneye gitseydiniz servis bakmaz tıpbi meselelere şaka bir yana sizede geçmiş olsun
böyle durumlarda yapılacak tek şey, aynadan geleni gördüysen ve öünündeki duran araçla aranda mesafe yoksa frene basmak ki; olay zincirleme olmasın.
katiliyorum gecmis olsunkaza olacak ise böyle olsun boşver. mala gelsin cana gelmesinde gerisi bir şekilde hallolur. büyük geçmiş olsun.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim kaç gündür nete giremiyorum bunu da cepten yazıyorum umarım yazı düzgün görünüyordur. Hasarı karşı tarafın sigortasından halletmek için ise koyulduk bir de ne görelim adamın sigorta iptal görünüyor.adam sigortayı birgün başlatmış ikinci gün iptal etmiş o.c. Neyse benim kaskoya döndük şimdi dosya falan açıldı benim kasko yaptıracak masraf karşı taraf ödeyecek.ikibin lira masraf çıkıyor gerizekalı adam zamanında yüz lira sigortaya vermemek için üçkağıt yapmış şimdi kasko ondan ikibin lira masraf için en az dört beş bin lira söke söke alacak.G... giren şemsiye açılır mi diye sordum adama adam açılıyor abi açılmaz mi dedi... sahtekar. Bunu yapan adam yani bana vuran adam bir polis memuru. Zamanında yine bu forumda polislerle ilgili iki cümle laf etmiştim kıyamet kopmuştu.işte görüyorsunuz. Yine hepsine söylemiyorum ama çoğunluğu bu tür haltları her zaman yiyor.
Saygılar...
iptal etme sebebi belli zaten sigorta için para vermemek.para vermiyor birgün başlatıyor policeyi eline alıyor ikinci gün iptal ediyor.elinde police var artık isteyene gösterir.tramere falan gerek yok zaten biz de şu anda adamın herşeyi var.fotokopi olarak.sonuçta arkadan vurdu.katlanacak sonuçlarına.böyle bir şey yapmasının anlamı neki istediği kadar iptal etsin adamın plakadan bulurlar tramer denen bir şey var..