Bayramzede oldum bende...

çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi..
2 gün sonra yola çıkacağım, korktum yazıyı okuyunca :/

Kardeş aman korkuyla yola çıkma, sadece takip mesafen tam hatta biraz daha fazla olsun ve seyir halinde dikiz kontrollü git allahın izniyle hiçbirşey olmaz.
Bizim bayram zehir oldu. Şehir dışına çıkalım dedik aracı bırakıp geldik. Otobüsler minibüsler. Rezil olduk anlayacan. Buna da şükür mala geldi cana gelmedi. Eşim 7 aylık hamile tek tesellimiz ikisine de birşey olmaması çok şükür. Önümüzdeki hafta Allah nasip ederse servisten çıkarmaya tekrar gideceğim.

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar herkese...

Kardeş aman korkuyla yola çıkma, sadece takip mesafen tam hatta biraz daha fazla olsun ve seyir halinde dikiz kontrollü git allahın izniyle hiçbirşey olmaz.
Bizim bayram zehir oldu. Şehir dışına çıkalım dedik aracı bırakıp geldik. Otobüsler minibüsler. Rezil olduk anlayacan. Buna da şükür mala geldi cana gelmedi. Eşim 7 aylık hamile tek tesellimiz ikisine de birşey olmaması çok şükür. Önümüzdeki hafta Allah nasip ederse servisten çıkarmaya tekrar gideceğim.

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar herkese...

teşekkürler abi saolasın, sağ salim geldim konyaya. kontrollü ve rahat giderim genelde ama yazıyı okuyunca bir an tedirgin olmuştum az yol değil sonuçta. 610km yi 5 saatte geldim. otoban kullandığım için çok rahat bir yolculuk oldu fakat yollarda hiç kimse dikiz aynasını kontrol etmiyor herkes yolun ortasından gidiyor çok sinir bozucu ve tehlikeli gidiyorlar. bende 200'e çıktım fakat yol boştu ve sağ şeritte gittim o hıza rağmen. yola çıkan herkesin Allah yardımcısı olsun. size de tekrar geçmiş olsun abi.

teşekkürler abi saolasın, sağ salim geldim konyaya. kontrollü ve rahat giderim genelde ama yazıyı okuyunca bir an tedirgin olmuştum az yol değil sonuçta. 610km yi 5 saatte geldim. otoban kullandığım için çok rahat bir yolculuk oldu fakat yollarda hiç kimse dikiz aynasını kontrol etmiyor herkes yolun ortasından gidiyor çok sinir bozucu ve tehlikeli gidiyorlar. bende 200'e çıktım fakat yol boştu ve sağ şeritte gittim o hıza rağmen. yola çıkan herkesin Allah yardımcısı olsun. size de tekrar geçmiş olsun abi.

Çok teşekkürler... Size de geçmiş olsun sağ salim evinize varmışsınız.

Şu halimize bakıyorum da ne durumlara geldik sanki savaş ortamında yer değiştiriyoruz. Her bayram herkeste olan tedirginliği düşünsenize... Peki neden böyle, neden herkes sonunun iyi olmadığını bile bile kural ihalali yapıyor. Herkeste bu acele neden neden ned... ned.. diye gider bu yazı neyse...

Geçmişolsun ben o siğorta iptalini anlamadım.
Ne mantığı varki. Birdahaki yıl cezaya düşmüyormu.
yarın bi ğün arabayı satarken borcu çıkmayacakmı.

Allahtan kaskon varmış, yoksa kendin yaptırıp mahleme vs ile sen ugraşıcaktın.

Geçmişolsun ben o siğorta iptalini anlamadım.
Ne mantığı varki. Birdahaki yıl cezaya düşmüyormu.
yarın bi ğün arabayı satarken borcu çıkmayacakmı.

Allahtan kaskon varmış, yoksa kendin yaptırıp mahleme vs ile sen ugraşıcaktın.

bende onu anlamadım ayrıca yapılan sigorta nasıl iptal ediliyor oda ayı bir muamma benim bildiğim sigorta zorunlu yapıldımıda iptal edilemez edilsede yeni sigörtaya geçer o eski sigortadaki kaza olayları falan neyse karışık bir iş allah hiçbirimizin başına vermesin.. arkadaşıma tekrar geçmiş olsun..

her işte bir hayır var kaskondan yapıldığı için orj parça gelir karşı tarafın sigortasından yapılsaydı yan sanayi parça gelicekti büyük ihtimalle :)Geçmiş olsun

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. İşte bizimkisi çölde kutup ayısı misali oldu.Allah kimseye kaza bela vermesin...

Son düzenleme:
geçmis olsun ya aslında benimde öyle yapabilceğim tek kaza birine arkadan çarpmak hele böyle iste trafiğin ani yavasladığı yerlerde arkadan geleni çarasezce aynadan beklemek gibi acısı yok geçmis olsun

Geri