Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 75 tl aldım bosch yazıyordu üzerinde kesin çakmadır demiyeceğim ama çakmaysa elimden çekeceği var parçacının
benzin pompasından şüphelendiğiniz an inadına marşa basmayın babam gibi pompayı eritirsiniz gaz / benzin geçirme düğmesine basılı tutarak marşa basın aracı çlıştırın.benzin azsa benzin alın tekrar basın çalışmazsa geçmiş olsun nurtopu gibi bir benzin pompanız oluyor 75 tl pompa işçilik size kalmış
Açıkçası benzin pompasında benim aracın bir sorun var. Benim tahminim o yönde çünkü benzin basıncı çok az geliyor ya depoda pislik vardı bir yeri tıkadı yada pompa barı az ama çokta önemli değil aslında söküp bakma şansım olsa bakacağım ama aracın neresinde olduğunu bilmiyorum.
pompa arka koltuğun altında. siyah bir kapak var onu sökünce enteresan bir şekilde karşınızda duruyor aslında zor değil sadece çıkartırken neyi nerden söktüğünüze dikkat edin. ben bizimkini değiştirirken başında durdum pişman oldum valla boşuna işçilik verdik diye kaportacı kuzen abimle kesin yapardık çok basit. bana göre tek dikkat edilecek kısmı o siyah kapağın altında bir conta var uzadımı keserek falan ayarlamak lazım yoksa arabanın içine benzin kokusu salar...