Bende kaza yaptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın

çok geçmiş olsn zor durum. durduk yere kazalı oldu araç

düzeltme şansları yokmu hiç bagaj kapagını heşke düzeltip boyasalar daha iyi olurdu

Çok geçmiş olsun böyle olaylar insanın canını çok sıkıyor.

Bu aralar bu tarz talihsizlikler çoğaldı inşallah daha kötülerini yaşamayız. Tekrar geçmiş olsun.

düzeltme şansları yokmu hiç bagaj kapagını heşke düzeltip boyasalar daha iyi olurdu
boyasız tertemiz aracım istemeye istemeye değişenli oldu canımı sıkanda bu zaten ama ne yapacaksın olacağı varmış en önemlisi sadece maddi hasarlı olması allah can kaybı ile sonuclanan kazalar göstermesin dediğin gibide olabilrmiydi bilmişyorum exsper değişim dedi bende birşey demedim ustaya düzeltme olamazmı dedim ama en sağlıklısının değişim olacağını söyledi kabul ettim allahtan sadece kapakta hasar var birde bagaj demirleri felan olsaydı arabamdan soğuyacaktım :(

Geçmiş olsun allah beterinden saklasın..

Geçmiş Olsun Ahmet Abi..

Geçmiş olsun

geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
bugünde ışıklarda biri benim araca dokundu ışıkta benim arkada durdu araç yakın durdu adam aracı boşa aldım zannedip debriyajdan ayağını çekiyor halbuki araç viteste tabii ki arkadan gümm benim araçta bişey yokk plakada ufak bir iz o kadar arkadan vuran megane sol far kırıldı dalgındım dedi kusura bakmayın geçmiş olsun dedik devam ettik yolumuzaa

Geri