Bende ledlendim (foto ekledim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bende ledlendim (foto ekledim)

mucahitduran link' Alıntı:
İstanbul'a geleyim de bana da yapalım beraber :) Veya Ankara buluşması olursa eli yatkın arkadaşlardan rica edeceğim valla... Vites altında bile LED'im yok :( Ankara'dan Melih Bey yardımcı olacaktı şansımıza o günlerde ben müsait olamadım falan kaldı öyle :(
Yolun düşerse seve seve abartmıyorum 10 dk biter...

milyoncubaba link' Alıntı:
ledler için yaptıracağım bir yer tavsiye edebilir misiniz ikitelli Dolapdere sanayi sitesine yakınım. ciddi anlamda düşünüyorum bilhassa kedi gözleri için
Ben maltepe de yaptırdım ledleri kardeşim hazırladı tanıdığı bi oto elektrikçide taktık,takarken bir çok şeyi buradaki arkadaşların paylaştıkları bilgilerden ben tarif ettim.(ledleri bir elektrikçiden alabilirsiniz direç bağlatırsanız iyi olur müsait olduğumuzda ben bile takabilirim esenyurtta oturuyorum)

wave61 link' Alıntı:
fotolar hesap makinası ile çekilmiş olsa da güzel  :D  yalnız ben bu tür işlere cesaret edemiyorum kendim beceremediğim için...
hesap makinası :) gerçeği çok şık ama hesap makinası ile bile güzel duruyor :)

Çok şık duran on numara bir uygulama olmuş, ellerinize sağlık. (:

GNSpower link' Alıntı:
Çok şık duran on numara bir uygulama olmuş, ellerinize sağlık. (:
Teşekkürler sizin kadar olmasa da elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz :)

mastra link' Alıntı:
Ben maltepe de yaptırdım ledleri kardeşim hazırladı tanıdığı bi oto elektrikçide taktık,takarken bir çok şeyi buradaki arkadaşların paylaştıkları bilgilerden ben tarif ettim.(ledleri bir elektrikçiden alabilirsiniz direç bağlatırsanız iyi olur müsait olduğumuzda ben bile takabilirim esenyurtta oturuyorum)

vallahi harika olur bende küçükcekmece de oturuyorum yakınmışız :) . sabahtan beri Doğan Bey sayesinde LED lere merak sardım. kedi gözüne de düşünüyorum.
yalnız kafama takılan bir nokta var aracın elektronik aksamına bir zararı yoktur dimi bunun. kaş yapim derken göz çıkarmayalım. yani motor lambasını falan yakıyor mu acaba ?

mastra link' Alıntı:
Teşekkürler sizin kadar olmasa da elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz :)

Estağfurullah, kısmetse hepimiz Nirvana ya ulaşacağız. ((:

vallahi harika olur bende küçükcekmece de oturuyorum yakınmışız :) . sabahtan beri Doğan Bey sayesinde LED lere merak sardım. kedi gözüne de düşünüyorum.
yalnız kafama takılan bir nokta var aracın elektronik aksamına bir zararı yoktur dimi bunun. kaş yapim derken göz çıkarmayalım. yani motor lambasını falan yakıyor mu acaba ?

İçin rahat olsun hiçbir türlü lamba yakmaz bu tür uygulamalar. (:

(Bey, siz falan nereden çıktı yahu, daldırdık)  ((:

hiçbir sıkıntı olmaz merak etme ledin aldığı elektrik ne ki ? hiç bir sorun olmuyor.

Ynt: Bende ledlendim :

mastra link' Alıntı:
sönmesi ya da sönmemesi sıkıntı değil ama yukarıda bir arkadaşın dediği butonu yakma ya da başka bir arıza verirse sıkıntı  questionnn
bakın arkadaşlar bağlantınız hatalı dikkat edin sağ tarafa takılan led gece sensöründen sinyal alıp gündüz sönecek hava kararınca yanacak şekilde olacak bağlaması 2 dk nızı alır sol tarafa taktığınızı ise kapılar kilitlendiğinde sönecek şekilde  yada yine sensörden gelen kablolara bağlanacak şekilde olmalı ancak ışık şiddeti düşük olacağından dolayı transistörle sürmeniz gerekecek bunuda siz yapamazsınız en iyisi kapı kilitlendiğinde sönecek şekilde bağlayın.camlar inerken sönecek şekilde yapmayın ledler diyot özelliği taşır bizim aracların cam düğmelerinin içi çok hassastır bir tv kumandasının içi misali düşünün . Eger bu ledler diyot üzerinden zıt bir akım verirse cam düğmelerinin basmış olduğu yol ansızın yanar ve hiç görmediğiniz bir duman rengi ile karşılaşırsınız. Tecrübe ile sabittir dikkat edin derim yapacak arkadaşlar hangi kablo renklerine bağlıyacağınızı yarın söylim

Geri