Benzin-dizel-lpg...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizelmi?Benzinlimi?LPG mi?

• Kullanılan toplam oy
    373
:) sıralı sistem lpg tepe tepe kullanıyorum hem ucuz hem çevreci yakıt ayrıca teknoloji olarak çok ilerlemiş noktada gaz sistemleri. hiç sorunsuz olarak 3 yılda 65 bin km yaptım araba bedavaya geldi.

beyler lpg temiz yakıt bütün dünyada destekleniyor fiatı da ucuz tutuluyor iyi bir gaz sistemiyle tadına doyulmaz

2.0 benzinli vectranın ve 1.6 benzinli astranın zevkini tattım. ama karar verdim. 1.3cdti başka yolu yok. ülkemizde ya dizel yada dizel. lpg takıpda ne motorumu bitirmek isterim nede bi ton para harcayıp lpg taktırdıktan sonra motorumda bujidir, patlamadır, hortumdur, böyle sorun yaşamak isterim. performans bize haram olmuş. alıcan dizeli koyucan mazotu (sadece şimdilik geçerli) dolaşıcan güzelce. bi kaç sene sonra lpg bile cebimizi yakar. sonrada artık arabaya binmek zengin işi olur.

Benzinlinin sesi başka yaa...tabi lpgde olsun yakıt bakımından..

Bence benzin..Ama sırf dizelden bıktığım için..Bidaha dizel araba almam..Benzinli alıcam..Baktım ağır geliyor atarım bir sıralı...

Hsg aynı uygulama cevahir avm'de de var şişli de...

bence benzın ama ben dızele oy verdım nedenmı artık benzın fıyatları tak ettırdı vallaha

Valla bu ay içerisinde astra 1.3 cdti njoy spor paket alıyorum, nedeni dizel olarak performası gayet iyi. Valla ne diyeyim 1,6 polom var bıktım benzin masrafından en iyi si bu olarak seçtim lpg bana ters(kişiye göre değişir) Gerçi daha dün mazota feci bir zam geldi ama ne yapalım bu ülkeninb şartları bizi uğraştırıyor.

Geri