Benzin-dizel-lpg...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizelmi?Benzinlimi?LPG mi?

• Kullanılan toplam oy
    373
tabikide benzinli..baktın çok yakıyor bi sıralı iş tamamdır yani önce benzin sonra lpg en son dizel...

arabayla fazla km yapmadıgım icin benzın daha mantıklı benım icin

şu ana kadar benzinli araba kullandım fakat her benzin aldığımda aklıma dizel gelmiyor değil.. yıllardır arkadaşlarımın çoğu dizel kullanıyor, ekonomik araç ve dendiği gibi hiçte aşırı masraf cıkarmadı..cdti olduktan sonra bence dizel mantıklı..

valla günde en az 50 60 ytl benzin tüketimim var extra lar hariç askari olarak bu rakam son günlerde lpg düşünüyorum

50 *30 =1500 ytl aylık ben aracıma daha kaza bela olmazsa 2 3 yıl daha binmeyi düşünüyorum
3 yıl da 54 bin ytl yakıt parası yerine neden 27 bin vermeyimki extra bakım vesayre içinde 7 bin desek
hesap ortada bi sıfır corsa parası he az kullansam lpg takmam kesinlikle fakat devir ekonomi devri bu ara kesin taktırıcam bi sıralı bakalım

Benzin

benzin en iyisi.. anacak lpg daha hesaplı.. kesinlikle lpg.
4 araç değiştirdim. biri benzinliydi ocağımı söndürdü kitapsız.
diğer 3 ü lpg li idi hiçbir sorun yaşamadım.
dizele ise sanırım binmem..

biz bursada taksicilik yapıyoruz. lpg li şahine 6 senede sadece düzenli bakım yaptırarak 750 bin km yol yaptırdık gerisini siz düşünün artık. ayrıca bugüne kadar patlayan lpg li araç görülmemiştir. kanıtlayacak biri varsa lütfen delil göstersin. kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmak iyi değil. lpg son derece sıkı bir güvenlik denetiminden geçirilerek ve dünya standartlarına uygun belgeler alınarak tüketiciye sunuluyor. herhangi bir kaza anında gaz kesici birsürü emniyet valfi bulunmaktadır. bence bu konuda dahada ciddi bilgi almak için yetkili kişilere gidin. böyle formdan alınan bilgilerle hareket etmek doğru değil.

Opelle Siraliya Geçtim Geçeli Ne Gaz Kokusu Duyuyorum Nede Lpg Den Dolayi Servise Gidiyorum Aracin Performansida Gayet Iyi Ne Deyim Lpg Varda Arabaya Binebiliyoruz.:) :) :)

Geri