Benzin-dizel-lpg...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizelmi?Benzinlimi?LPG mi?

• Kullanılan toplam oy
    373
aslında bizi,m arabalarımız çok yakmıyor ama benzin pahalı. lpg pekte çekici gelmiyo çunku korkutuyor patlıcak falan die ,hele bide aile sahibi iseniz çok guvenli olsa idi motor seceneginin içine eklenmezmiydi benzin dizel lpg die lpg bence bizim kendi hatamız olan yonetimler sonucu yani hak ettik keyf bize haram elin yabancısı 6 silindir 150bg arabaya binerken biz matiz gibi bide çin arabaları gibi az yaksın da ne olursa olsun diyen bir milletiz avrupada benzine bizim gibi zam varmı yooookkkkk neden çunku keyiflerine düşkünler biz ise lpg ye muhtaç olduk bence ülkeme yazık bakalım lpg 2 ytl olursa benzin 2.70 olursa gorurum lpg diyenleri bugun bize yarın size dizelin durumu belli yarı yarıya idi şimdi 400 kuruş fark varın hesabı siz yapın

doğru tabi ben yılda en az 20-25bin km yapıyorum buyüzden en elverişli benim için dizel...

goztepeli' Alıntı:
aslında bizi,m arabalarımız çok yakmıyor ama benzin pahalı. lpg pekte çekici gelmiyo çunku korkutuyor patlıcak falan die ,hele bide aile sahibi iseniz çok guvenli olsa idi motor seceneginin içine eklenmezmiydi benzin dizel lpg die lpg bence bizim kendi hatamız olan yonetimler sonucu yani hak ettik keyf bize haram elin yabancısı 6 silindir 150bg arabaya binerken biz matiz gibi bide çin arabaları gibi az yaksın da ne olursa olsun diyen bir milletiz avrupada benzine bizim gibi zam varmı yooookkkkk neden çunku keyiflerine düşkünler biz ise lpg ye muhtaç olduk bence ülkeme yazık bakalım lpg 2 ytl olursa benzin 2.70 olursa gorurum lpg diyenleri bugun bize yarın size dizelin durumu belli yarı yarıya idi şimdi 400 kuruş fark varın hesabı siz yapın

lpg nin 2 ytl olduğu zaman benzinin çoktan 3,5 ytl olcağını düşünüyorum...

lpg nin 2 ytl olduğu zaman benzinin çoktan 3,5 ytl olcağını düşünüyorum...
evet eskiden de mazot un benzine yalaşamayacagı idi ama durum ortada beyler ergeç devlet bunuda duzeltecek sonra lpg gçzden düşcek daha ucuz olan doğalgaz gelecek vs vs bu boyle devam eder ne zamana kadar petrol bi tene onun için benzinin tadını çıkarın :rock :rock

arkadaşlar fuel oilin ( benzin + dizel yakıtın) ömrü 50 sene imiş . hepimize geçmiş olsun yaşasın tüp:D

50 yıl daha ne arabanın nede bizim ömrümüz yetmez gakko :)

ÖMÜR YETMEZDE GAKKO İLERLİYEN SENELERDE MAZOTUN FİYATI 5 MİLYONA ÇIKARSA NEDERİK? OZAMAN BİZDE TÜP ATARIZ:d

çıkmaz ya.çıkarsa buluruz bi yolunu.zaten bagaj küçük bide lpg koyamam:)

bişe olmaz nedek bagaj küçük olsun hiç olmasa nolacak arabasız gezmekden iyidir

Geri