- Konuyu Başlatan
oda doğru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım böyle duyarlı vatandaş sayısı artarda bi düşme olur.ama sanmıyorum bi ara benzin almama eylemi yapıldı ama kimi kandırıyoruki bigün önceden depolar fulleniyo pazargünü eylem neymiş sticker yapıştırdıkkomik şeyler...buraki' Alıntı:walla benzin + mazot + lpg nin fiyatı artarsa artsın. beni dertlemiyo. arabasız bir hayatta sürebilirim. işimi otobüsle yada diğer toplu taşıma araçlarıyla görürüm benzinlikler ağızlarını açar bakarlar. seve seve fiyatını indirirler aşağıya. kaos çıkar ortalık kasıp kavrulur, kimse benzin almaz, alamaz. illaki düşürecekler bunların fiyatlarını. zaten yeterince fakir olan ülkemiz en pahalı benzini harcıyor. nereye kadar? alım gücümüz belli. vere vere bitip kalmadığında para kazanamayacaklar. bu kadar basit.
06bb2655' Alıntı:umarım böyle duyarlı vatandaş sayısı artarda bi düşme olur.ama sanmıyorum bi ara benzin almama eylemi yapıldı ama kimi kandırıyoruki bigün önceden depolar fulleniyo pazargünü eylem neymiş sticker yapıştırdıkkomik şeyler...