Benzin-dizel-lpg...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizelmi?Benzinlimi?LPG mi?

• Kullanılan toplam oy
    373
volkanx' Alıntı:
sizin sıralınız bozukmuş ben de bahsettiğiniz hiçbirşey olmuyor 200 le de gitsem benzine geçmiyor 6500 devirde de benzine geçmiyor.o yüzden sizde mevcut olan arızaları herkeste var diye bahsetmeyin.ben sağlıklı bir biçimde 20 ytl gaz ile 160 km yaptığıma bakarım....(birçok sıralıda da böyle bu...)

umarım sağlıklı bir bicimde binersin arabana ama tup olayı bana kalırsa aldatmaca benzin ve mazotan şaşmıcaksın...

walla arkadaşlar ne kadar pahalıda olsa dizel ve lpg nin benzin tadını vermez diye düşünüyorum. ama dizeldede turbo olunca.... ;)

06bb2655' Alıntı:
4 yada 5 kere gördüm.yetmezmi?

ben araştırdığım halde o kadar anca buldum. bi çoğu sıradan yangın. sen haberci misin olay olay geziyosun... neyse ben sana özelden olayın ayrıntısı atayım.

ben ekstra depo kullanma taraftarı değilim.yer kaplıyo ve güvenlik sorunu var...

faithless1905' Alıntı:
yaşasın lpg....temiz çevre temiz toplum heheheh
:alkis: :good:
Yaşasın L P G

volkanx' Alıntı:
sizin sıralınız bozukmuş ben de bahsettiğiniz hiçbirşey olmuyor 200 le de gitsem benzine geçmiyor 6500 devirde de benzine geçmiyor.o yüzden sizde mevcut olan arızaları herkeste var diye bahsetmeyin.ben sağlıklı bir biçimde 20 ytl gaz ile 160 km yaptığıma bakarım....(birçok sıralıda da böyle bu...)
Altına imzamı atarım

lpg'yi sevemedim bir türlü sıfır araç alacaksan benzinli,ikinci el alacaksan dizel

benzin her zaman

Geri