06bb2655' Alıntı:devirli kullanıyorum nerden çıkardan 2500ü.alışkanlık benimkisi hangi araba olsa 3000den aşağı atmam
ayrıca o sanayide çoğu kullanıcı arabasını övmek için fiyatı sallar bende çok kişiyle konuştum arabanın başına yanaşınca adam alıcı falan sanıyo arabayı başlıyo övmeye.10 kuruş yakıyo şehir içi trafiğinde diyen yeni kasa astracıyla bile konuştumdaha neler neler inanma sen kullandığın arabaya bak katalogtakiler tabiki oynaktır kullanmadan kullanmaya değişir.ama arakdşlarımdan biliyorum lpg daha ucuza gelmiyor.azcık daha fazla diyolar.bilemiyorum o onların hesabı sende farklı hesap yapmışsın.ama şu bi gerçekki ben dizelden vazgeçememdizele geçmek istersen lpg-dizel farkını banka hesabıma havale etmeni isterim...
sağlıcakla kal....
tamam yarın hemen bankaya gidicem ben sanayide de çalıştığımdan sadece kullanıcılarla değil lpgmontajı yapan yerleri de tanıyorum, hangi aracın ne kadar yakacağı da normal şartlarda belli, hiç bir astra 10 kuruş yakmaz o konuda haklısın benim bahsettiğim lpg sıralı sistem, normal karbüratörlü araçları ilk başta da katmadım zaten, onlar bayağı bi fazla yakıyo ama senin aracınlar lpg li aracın silindir hacmini de karşılaştırınca gerçekten lpg az yakıyo