benzin ucuz olsa ne alırdınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
-Chevrolet Malibu V8 5000 cc
-Mercedes 500 Sel,sec,560 sel sec hepsi olur :D
-Opel Omega MV6 3.0
-Bmw 7.50 V12

-Saab 2.8t aero cabrio 2008-
-Audi S8 99-2002
-Jag sovereign v8 1990-1994
-Cadillac sts northstar 1997
-Chevy 454 ss 1992
-Opel calibra turbo 92-97
-Mercedes 500 sl 2000
-Porsche cayenne GTS 2006
-Lada niva 90-2007

valla eski 5,20 coupe BMW ye binerdim çift karbüratörlü.model yılı yaklaşık 1978 veya 1979.dayımda vardı ve hala benim için tam bir makine

benzin 2 lira olsa buseferde arabaların fiyatı tavan yapar şimdi 30 000 tl lik araba olur 40 000 şahsi görüşüm ve bana mantıklı gelen o benzin en yüksek fiyatta ülkemiz de araba üretilmiyo nası bi ülkede yaşıyoz arkadaş :D ben gene astrama binedim ama benzinle

yugo_750.jpg

Hakan'a ve baştakilere inat Fiat Yugo :)

derken benzine yine zam geldi
:D

yugo_750.jpg

Hakan'a ve baştakilere inat Fiat Yugo :)

savaş abi hayali frenlemek amaçlı vergi limitini koydum millet uçmasın diye :D :D belli mi olur yarın öbürgün bir mucize olur bir şey olur benizn dünya çapında ucuzlar yada benzinli araçları çalıştırıcak çok ucuz bir yakıt ortaya çıkar o zaman bu hayaller gerçek olur.. ama vergi dilimleri hep aynı kalıcağı kesin :D

savaş abi hayali frenlemek amaçlı vergi limitini koydum millet uçmasın diye :D :D belli mi olur yarın öbürgün bir mucize olur bir şey olur benizn dünya çapında ucuzlar yada benzinli araçları çalıştırıcak çok ucuz bir yakıt ortaya çıkar o zaman bu hayaller gerçek olur.. ama vergi dilimleri hep aynı kalıcağı kesin :D

bizim devletin başka gelir kaynağı olmadığı için ortaya çıkacak ucuz yakıtıda aynı gün vergilendirirler

para yok :D
benzin 2 tl olsa; kendi arabama daha bi keyifle binerdim. paso devir çevirirdim :D

Geri