benzin ucuz olsa ne alırdınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
omega mv6,calibra turbo yada astra cupe z20let

yine aynı 1.6 benzinli opel astrama binmeye devam ederdim. ne gereği var fazla fazla harcamaya?
bu seferde vergisi yüksek olacak falan filan!!

BENZİN ucuz olsa BENZİN alırdım sanırım :kop:

benzin ucuz olsada mecburiyetten yine mazot alırdım :D

ls7 motorlu mercedes 560 sec hayal projem belki 30 yaşları görünce yaparım inşallah:D

500sec neyine yetmiyor :D :D bende severim secleri onların yenisi olan cl leri ..

2.5 v6 vectra alırdım

hadi len ordan. benzin 2 lira olsa mazot 1.5 olur. gaz da 1 lira. burda yine ayni terhaneler donerdi.. lpg mi dizel mi tercihiniz diye baslik acardiniz :) ben sahsen 1.7 dizele devam ama o zaman ekonomik kullanmazdim heralde bu kadar.

500sec neyine yetmiyor :D :D bende severim secleri onların yenisi olan cl leri ..
olmuşken tam olsun 560sec alayım biraz keyif alır yetmediği zamana gelince ls7(corvette z06 motoru) motor atarım en kralı dünyadada eşi benzeri yok daha :D

valla bana sorarsanız otomobil bir hastalıksa eğer sevdiginiz aracı almaya yeticek gücünüzde varsa her kuruşuna deger benzin falan hikaye kalırdı(az geziverin:D) o zevkin yanında

hadi len ordan. benzin 2 lira olsa mazot 1.5 olur. gaz da 1 lira. burda yine ayni terhaneler donerdi.. lpg mi dizel mi tercihiniz diye baslik acardiniz :) ben sahsen 1.7 dizele devam ama o zaman ekonomik kullanmazdim heralde bu kadar.

farklı ama doğru bir bakış açısı

Geri