benzine bu gece zam 7-9 kuruş arası

boş verelim bu ayda araba satışı rekor kırmış 2012 de 1.2 milyon rakam hedeflenmiş helal olsun benzini 10 tl yapsınlar adamlar zam yapdıkça araba satışı artıyor demek ki neymiş ne kadar çok zam o kadar çok araba satışı... hiç gram kızmıyorum bu halka müstahakdır devletin umrumu o araçların vergisini ödüyoruz sigortalarını ödüyoruz benzin almasakda koymaz..

e tabı abı baksana forumda bıle kaç kısı bu ay sıfır araç aldı.

tabi kıbrısa deniz altından boruyla su taşımma projesi düşünülürse böyle harcamaları anca karşılarlar insan kktc o kadar petrol varken boş boş oturu mu

Benzin nerede 4 tl diyen bakan vardı.Şimdi ben soruyorum o bakan nerede:D

Sırf zamma ınat v8 motor araba alıcam fulluyıp durucam , doysun artık bu devlet paraya

Canını kurtarmak için arkasına bile bakmadan kaçıyor :kop:

merak ediyorum bu zammın sebebi ne? öncekinin libyadaki olaylara bağladılar ama ardından libyada %25 indirildi akaryakıt fiyatları acaba onlardan indirip bizemi bindiriyorlar:rolleyes:

Zaten bu zam işinin artık iyice cılkı çıktı. Kesin gene birilerine kıyak yapacaklardır. Anasını satayım kıyağı bir menfaat uğruna iktidar yapıyor, parası vatandaşın cebinden çıkıyor. Bana ne kardeşim başka ülkelerde yaşayanlardan. Bana mı güvenerek ona buna yardım yapıyorlar, sıkıyorsa beyler kendi ceplerinden veya % 40'ın cebinden yardım yapsalar ya.

Allah belalarını versin!!!!

Biz ; Toplu Taşıma Alışkanlığı Kazanmadıkça,Lüx Hayatımızdan Taviz Vermeyip Kıçı Isıtmalı Oto Koltugundan Kaldırmadıkça,7 Gün Kontak Kapatıp Tabanvay Yapmadıkça 5 Lirayı Bırak 10 Lira Olursa (Bizede Müstahak) Dahi Hala Bineriz,Binersiniz,Binerler ...

bu zamlar tamamen spekilasyon bu krizlerde dünyada fırsatçı bir kesim vardır direk ortamı alevlendirip olduğundan daha kötü gösterip speküle ederler insanları piyasaları ve fiyatları suni tırmandırıp bu işden çok tatlı para vururlar aynı fırsatçılar 1999 ve 2000 deki büyük krizde trilyon para vurdular millet iflas ederken bu insanlar yada firmalar kat trilyon paralar kazandılar..şu anda olanda aynısı libyayı fırsat gördüler speküle edip benzin fiyatlarını tırmandırıp bir kesim bu işden güzel para vurucak..

Geri