benzine bu gece zam 7-9 kuruş arası

Küfür edeyimmi???

95 oktan 4,17

Biz ; Toplu Taşıma Alışkanlığı Kazanmadıkça,Lüx Hayatımızdan Taviz Vermeyip Kıçı Isıtmalı Oto Koltugundan Kaldırmadıkça,7 Gün Kontak Kapatıp Tabanvay Yapmadıkça 5 Lirayı Bırak 10 Lira Olursa (Bizede Müstahak) Dahi Hala Bineriz,Binersiniz,Binerler ...

ben bu konuda en çok şirketleri süçluyorum, araç kiralamak artık şirketler için avantajlı hale geldiğinden kıl tüy müdürlerinin altına bile araba çekiliyor. onu yapacağına koy 3-5 tane servis, taşı a dan z'ye tüm personelini... ;)

Biz ; Toplu Taşıma Alışkanlığı Kazanmadıkça,Lüx Hayatımızdan Taviz Vermeyip Kıçı Isıtmalı Oto Koltugundan Kaldırmadıkça,7 Gün Kontak Kapatıp Tabanvay Yapmadıkça 5 Lirayı Bırak 10 Lira Olursa (Bizede Müstahak) Dahi Hala Bineriz,Binersiniz,Binerler ...

aynen katılıyorum 7 gun kadar sabredıp araba luksunden vazgecemıyoruz , bu kadar mı iradesiz olduk eyy hakk..

4.23 hani bize zammmm

ben bu konuda en çok şirketleri süçluyorum, araç kiralamak artık şirketler için avantajlı hale geldiğinden kıl tüy müdürlerinin altına bile araba çekiliyor. onu yapacağına koy 3-5 tane servis, taşı a dan z'ye tüm personelini... ;)

:good:

İsyanmı çıkartsak :D (diyecekken) -kime -neye sorusu geliyor aklıma
Bi başkaldırış olur belki (diyorum içimden) -aldırışı olmaz kimsenin (diyo içimden başka bir ses)
Bi denemek lazım ( diyorum yine içimden) -Nasrettin hocanın fil fıkrasına döner (diyo içimdeki ses)

şizofrene bağladım kendimle muhabbet ediyorum artık :)

ben toplu taşımaya karşıyım açık açık söyliyim hastalıkların %90ı bu toplu ulaşım vasıtalarında kapılıyor şahsım adına öğrencilik yıllarımda defalarca grip nezle tarzı şeyleri buralardan kapmışımdır.. toplu taşıma bir KÜLTÜR dür .. avrupalı bu kültüre 1 asır önce başladı adamlardaki toplu taşıma kültürü 1800 lü yıllardan başlıyor..

Bizde kültür mültür hak getire yaşlı amca ayakda gider genç çocuk oturur birde uyuyor numarası yapar hastalıklar dizboyu bayansan dahada zor işin fortçusu röntcüsü adam sıkışık otobüsden sanki evinin salaonunda durur gibi üç kişilik geniş geniş yer kaplar ben karşıyım toplu taşımaya kimse kızmasın..

ne zaman bizde avrupadaki insanların toplu taişıima kültürü o hoş görü edep adap olur o zaman bende toplu taşımadan yana olurum..

Geri