Benzine büyük farkkkk

başlık açıldığında 3.44 şimdi ise 3.70, şaka gibi motorin de 3.24 olmuş.

arkadaşlar asıl alternatifsizliği bizler yaratıyoruz.her seçim öncesi atıp tutuyoruz bu sefer x partiye vereceğim o benim düşünceme yakın bir düşünce savunuyor diyoruz.ama sandık başına geçince u dönüşü yapıp ya zaten x partisi kazanamayacak bari oyum boşa gitmesin deyip saçmasapan düşüncemizle uyuşmayan partilere yöneliyoruz.bu yanlıştan dönmemiz gerek.kim ne derse desin ister kazansın isterse % 1 de kalsın ama düşündüğümüz partiye oy verelim..artık tek partili astığım astık kestiğim kestik hükümet istemiyorum.en iyisi koalisyon hükümeti..

yaa neyi tartısıyorsunuz. a partisi değil b partisi gelse bu zamlar olacak. siyasette değilseniz bence siyaset konuşmak mantıksız.

bacadır kardeş tartışmak mantıksızlık diyorsan eğer sen tartışma.bırak biz tartışalım..zaten tartışmaya tartışmaya buralara geldik.bir söz vardır bilir misin..?
Ya bir yol göster, ya bir yol aç ya da yoldan çekil..

o zaman size bol nefes tüketmeler. boşa kürek çekmeler ;) hadi bakalım tartısın eger 1krş düşürebilrseniz herhangi bir zammı BRAVO! size. bu tartısmayı bizler değil bizim seçtiğimiz vekillerimiz yapar. ben böyle çok hükümet yıkıp yenisini kuran gördüm... ve inan hepsi hayal ürünüydü...

bağımsız bir ülke olamadığımız sürece partinin kralı gelse bir çözüm bulamaz bu gün enerjiye yurtdışı bağımlı oldğumuz gibi alternatif enerji kaynaklarınıda ne ünv lere ne serbest sektörde devlet ar ge için teşvik vermiyor dünyanın bütün ülkeri bu konuda arge yapıyor para kaynakları ayırıyor..

biz elektriği bile doğalgaz dan üretiyoruz dünyadaki en verimsiz elektrik üretme şeklidir.. doğalgaz la üretilen elektrikde enerjinin %40 ı çöpe gidiyor.. sadece %60 ile elektrik üretiliyor. düşünün artık ne kadar fuzuli bir elektrik üretme şekli..

demir yolu kafir işi kominist işi dediler yıllardır demir yollarını geliştirmediler elin avrupalası maldevleri geliştirdi okyanusu deldiler altından demir yolu hattı ördüler ingiltere - fransa çin maldev hattı kurdu maldev manyetik tren çok az bir elektrikle saatte 400-500 km gibi astronomik hızlara çıkıyor.. ve bu maldev sistemiin geliştirip artık bağımsız tamamen kendi elektriğini üreten kendine yeten bir sisteme çeviricekler bunda çalşmayada başlandı hatta çok ilerde bu manyetik sistemin kara yollarını yapıp bu yollar üstünde maldev arabalar olucağını emin pek çok bilim adamı..

bizim ülkemizde ne var hayla mazotla çalışan çok ilkel çok geri tren hattı sistemleri ..

yani sistem hangi parti gelrise gelsin büyük bir değişiklik yapamadıkça ama çok büyük buda zor biz bu zamları yeriz yemeyede devam ederiz zamlar gelir 1 hafta konuşur sonra alışırız susarız ..

Son düzenleme:
İllere göre LPG fiyatları olan bir site yok mu acaba?

Geri